Mikor pozitívat teszteltetek, utána hogy adtátok a párotok tudtára? Volt valami meglepi?
a férjem velem volt akkor itthon, a vécéből kihoztam a tesztet, letettem, hogy nézzük, hogy változik. és pozi lett.:)
anyu az elsőt észrevette, mert szerinte megváltozott a bőröm, a másodikat (vetélés után) szintén, mert bizonyos időben kellett vérhígítóval oltani engem, és nem tudtuk titokban, náluk voltunk:) anyósom előtt is így buktunk le.
a két anyukában lehetett bízni, hogy a család minden távoli tagja megtudja, ha nem tiltjuk meg, hogy elmondják.:)) így a többi helyen így derült ki:)
a munkahelyem a 18. héten mondtam csak el, az amniocentézisem eredményének kiderülése után.
Én odaadtam neki egy halvány tesztet,, hogy ugye ő is látja, vagy hülye vagyok. Azt mondta nem lát semmit. Elkeseredtem, ott hagytam az asztalon és mentem a dolgomra. Aztán utánam jött és mondta, hogy ooott van a második csík, csak viccelt, hogy nem látta.
A második gyerekünknél ugyan ez volt, csak akkor azt mondta, hogy ne idegesítsem már megint, nem akar gyereket, még fiatal hozzá :D
A szüleimmel az elsőt azonnal közöltem, a másodiknál megvártam az erősebb csíkos tesztet, ez dec23. volt és karácsonykor mondtam meg, szóval végülis őt is azonnal bejelentettük, csak pont Karácsonyra jött ki a biztos pozitív eredmény.
Anyósomékkal meg nagyon sokára, 4-5 hónap körül, hogy mindjárt meg is születik, az volt a nagyobb meglepetés :)
Másfél év próbálkozás után nem bírtam magamban tartani egy másodpercig sem, rögtön felhívtam a férjem, hogy elmondjam, végre sikerült :)
Szüleinknek akkor mondtuk el, amikor már volt szívhang. A testvéreinknek is szintén ekkor mondtuk el, barátoknak, munkatársaknak pedig a 12. hét után.
Nem volt meglepi, ő is itthon volt és tudta, hogy tesztelek. Majd kiszaladtam, hogy ez pozitív!
13 hetesen jelentettem be a családnak mert amikor korábban készültem rá elkezdtem barnázni és ezután nem mertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!