Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor pozitívat teszteltetek,...

Mikor pozitívat teszteltetek, utána hogy adtátok a párotok tudtára? Volt valami meglepi?

Figyelt kérdés
Szülőknek, nagyszülőknek, többi rokonnak mikor jelentettétek be? :)
2016. jan. 26. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sírva hívtam fel a férjem, nem tervezett gyerek volt. Dühös voltam, mert előző hónapban volt az esküvőnk és a lakást is akkor vettük. Konkrétan egy forint tartalékunk nem volt. Nagyon örült neki, utána már én is! Azóta már 4 éves és van egy húga is, aki 1. A második gyerek nagyon sokára jött össze, együtt teszteltünk minden hónapban. El sem hittük, amikor láttuk a két csíkot. Sírtam akkor is, és egymástól kérdezgettük, hogy "ugye te is látod?" Anyukám mindkét esetben azonnal felhívtam, a többi rokon fokozatosan tudta meg, nem csináltunk nagy felhajtást belőle.
2016. jan. 26. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

a férjem velem volt akkor itthon, a vécéből kihoztam a tesztet, letettem, hogy nézzük, hogy változik. és pozi lett.:)

anyu az elsőt észrevette, mert szerinte megváltozott a bőröm, a másodikat (vetélés után) szintén, mert bizonyos időben kellett vérhígítóval oltani engem, és nem tudtuk titokban, náluk voltunk:) anyósom előtt is így buktunk le.

a két anyukában lehetett bízni, hogy a család minden távoli tagja megtudja, ha nem tiltjuk meg, hogy elmondják.:)) így a többi helyen így derült ki:)

a munkahelyem a 18. héten mondtam csak el, az amniocentézisem eredményének kiderülése után.

2016. jan. 26. 18:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 vetélés után vagyok,anno mind2 esetben együtt teszteltünk,és most is. Szépen beültem a nappaliba,ő tv-t nézett,kivártam a 3 percet,persze folyamat lestem a tesztet. Elkezdett vmi látszódni jó 2 perc után,akkor már nagyon nem találtam a helyen,aztán 3 perc után megmutattam neki is. Örült neki,csak el volt keseredve hogy halvány a 2.csík. Én jót sírtam ő meg ölelgetett. Ezután mèg 5 tesztet lőttem el,mindegyiket azonnal megmutattam neki,ahogy erősödött,úgy mosolygott ő is jobban. Holnap megyek először orvoshoz 6+2 vagyok ma. Még nem volt meg a kiugrok a bőrömből öröm a régi gondok miatt. Talán ha már lemegy pár hét és minden oké,addig csak mosolygás és ölelgetés :)
2016. jan. 26. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Annyi lemaradt,hogy a munkatársaim tudják,mert háziorvossal kiirattam magam magam a biztonság kedvéért,a sógornőm pedig rájött. A család nem tudja,ha holnap jó híreket kapunk elmondjuk a szülőknek és a tesóknak. A többieknek a 12.hét után
2016. jan. 26. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én odaadtam neki egy halvány tesztet,, hogy ugye ő is látja, vagy hülye vagyok. Azt mondta nem lát semmit. Elkeseredtem, ott hagytam az asztalon és mentem a dolgomra. Aztán utánam jött és mondta, hogy ooott van a második csík, csak viccelt, hogy nem látta.

A második gyerekünknél ugyan ez volt, csak akkor azt mondta, hogy ne idegesítsem már megint, nem akar gyereket, még fiatal hozzá :D

A szüleimmel az elsőt azonnal közöltem, a másodiknál megvártam az erősebb csíkos tesztet, ez dec23. volt és karácsonykor mondtam meg, szóval végülis őt is azonnal bejelentettük, csak pont Karácsonyra jött ki a biztos pozitív eredmény.

Anyósomékkal meg nagyon sokára, 4-5 hónap körül, hogy mindjárt meg is születik, az volt a nagyobb meglepetés :)

2016. jan. 26. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Másfél év próbálkozás után nem bírtam magamban tartani egy másodpercig sem, rögtön felhívtam a férjem, hogy elmondjam, végre sikerült :)

Szüleinknek akkor mondtuk el, amikor már volt szívhang. A testvéreinknek is szintén ekkor mondtuk el, barátoknak, munkatársaknak pedig a 12. hét után.

2016. jan. 26. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt meglepi, ő is itthon volt és tudta, hogy tesztelek. Majd kiszaladtam, hogy ez pozitív!

13 hetesen jelentettem be a családnak mert amikor korábban készültem rá elkezdtem barnázni és ezután nem mertem.

2016. jan. 26. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
En is sirva hivtam fel, hogy "b.aszki", mert nem tervezett gyerek :D o eppen dolgozott, es poenkodott, hogy tobbet haza se jon. Azota 38+5 hetes vagyok, akarmikor johet, varjuk mind a ketten :)
2016. jan. 26. 22:57
 9/9 anonim ***** válasza:
61%
Elsőnél együtt teszteltünk, másodiknál picivel előbb jött, mint terveztük, ott betettem egy kis dobozba a tesztet, amiben volt mindenféle dolog. Becsúsztattam valami mellé, és kértem, hogy azt a valamit vegye ki nekem...és észrevette a tesztet. Itt van valami! :))) Nagyon örült! :)))
2016. jan. 27. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!