Ti párotok szokta fogni a hasatok? Vagy hogy viszonyul a terhességhez, magzathoz?
Én úgy vettem észre h nem nagyon "érdekli" vagy "köti" le h bennem van a fia.. Valószínűleg még fel sem fogta hiszen első baba :)
Csak kíváncsi lennék h más férfi, pasi is így viselkedik a párjával? Tapasztalokra lennék kíváncsi :)
Látta amikor a célegyenesbe ért a nagylányunk, hát az sokkolta.
Pont a hátamra fordultam, és elég látványos volt.
Utána mondta, hogy ez volt az a pillanat amikor tudatosult benne, hogy a hasamban van a pici.
Hát igen sejtettem h a férfiak picit máshogy viszonyulnak a dologhoz.
Csak néha olyan jó lenne ha érdeklődne utána..
Én sem vagyok az az érzelgős típus csak hát nah.. :)
Szokta fogni, sokszor úgy alszunk el esténként, hogy simogatja, vagy csak ráteszi a tenyerét a hasamra. Szokott rá puszit adni, néha beszél is hozzá, és csak az zavarja, hogy még sosem látta a mozgást. Mármint érezni már érezte nagyon sokszor, de néha olyan viccesen kitüremkedik itt-ott a hasam egy-egy pillanatra, csak mindig mire odanéz, addigra már nem csinálja, én meg előre nem tudom megmondani, hogy mikor lesz érdemes nézni :)
Voltunk 4D ultrahangon, az is nagyon tetszett neki, azóta mindenkinek a baba képét mutogatja :)
Nálunk volt, hogy 1-2 hétig nem is beszéltünk a babáról. Csak ott volt a pocakomban. :)
Imádja mindkét gyerekét.
Onnantól hogy tudta őket (egyik még pocakban van) simogtja, mindennap olvas mesét neki, "beszélget vele". Este olajjal bekeni a hasamat.
Én az első babánkkal nem tudtam ezt megtenni, és ez látszott is mikor megszületett. Apukájára jobban megnyugodott stb. Hát ezt most máshogy fogom fel a 2. Babánál ;)
En 13hetes terhes vagyok, ferjem nem a legerzelgosebb, de imadja simogatni a hasam, pedig meg nem is nol, nem hogy valamit is erezne.
Mindig mondja, hogy o mar azt varja, hogy megrugja a kezet! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!