Fájnak a fogaim köthető a terhességhez?
Figyelt kérdés
12hkm vagyok pár napja fájnak a fogaim de nem lyukas,nincs semmi különösebb baja és mégis ...de nem csak egy hanem több is..2014. aug. 7. 15:01
1/2 anonim válasza:
Persze, hogy köthető, hiszen onna is elveszi a baba ami neki kell. gyengül az ínyed is, elszívja a fogaidból a kálciumot is. Később lehet ebből ínygyulladás is és sajnos a vérző íny is jellemző. Fogyassz tejterméket bőven, és én ajánlom, hogy fogínyvérzésre ajánlott fogkrémra válts (meridol, parodontax, lacalut). Én szedek napi egy szem kálciumot is, mert a terhesvitaminban nincs és fogselyem+lacalut fogkrém+cserszömörcés szájvíz kombinációt használok. És így is begyulladt a bölcsességfogam és még így is vérzik az ínyem...
2/2 anonim válasza:
A terhesség alatt romlanak a fogak. Voltál már fogorvosnál szűrésen? Nekem most van folyamatban a fogorvosi kezelés , egy gyökérkezelés, és pár db tömés.Az egyik fogam fájt annyira,hogy kihatott a fél állkapcsomra,mióta az a fog be van tömve nem fájt az sem és a többi sem. Ha nem voltál fogorvosnál menj el mindenképp mert gondolom nem szeretnéd,hogy tönkre menjenek a fogaid a terhesség során meg persze az sem jó ha begyullad,az neked és a babának sem jó. 22.hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!