Van aki nagyon gyakran,1-2 hetente jár magánba ultrahangra?
És miután megszületett, naponta viszed majd orvoshoz, hogy biztosan minden rendben van-e vele?
Én is azt mondom, vegyél egy szívhangfigyelőt és nyugodj le nagyon sürgősen mert később mégis mi a fenét csinálsz majd?? Be fogsz kattanni.
A szivhang Figyelő tenyleg jo!!!!:)
En 13hetes múltam, es ha le pontoz nindenki hanem...en is mennek hetente. De nem megyek,mert erzem,hogy jol van,minden rendben. Volt mar egy vetelesem júliusban tavaly,nagyon megviselt. Ezért is aggódom neha en is,azaz aggódtam,mert vettem szivhang figyelot,es 4-5naponta meghallgatom vele :)
En osszesen 3x voltam uhn,egyszer magannal. Legközelebb 20hetesen megyek,az neg odébb van kicsit,de biztos tulelem. :)
Szerintem is nyugodj meg,nem lesz baja a kicsinek,es felesleges allandoan dokihoz szaladgálni. Bízz magatokban!
Boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!