Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki nagyon gyakran,1-2...

Van aki nagyon gyakran,1-2 hetente jár magánba ultrahangra?

Figyelt kérdés
Én ha egy hétig nem látom h minden rendben van,már hülyét kapok. Eddig 6x voltam az elejétől számítva,beleszamítva a kötelezőt, 15 het alatt. Próbálom megállni,hogy a 18. heti előtt elmenjek még egyre,de szabályosan sokkos állapotba kerülök,ha rágondolok,hogy mi van,ha baj van vele...kikészít ez az egész,ráadádul még nem is érzem a mozgását.
2016. febr. 28. 22:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És miután megszületett, naponta viszed majd orvoshoz, hogy biztosan minden rendben van-e vele?

Én is azt mondom, vegyél egy szívhangfigyelőt és nyugodj le nagyon sürgősen mert később mégis mi a fenét csinálsz majd?? Be fogsz kattanni.

2016. febr. 29. 10:24
 12/15 anonim ***** válasza:

A szivhang Figyelő tenyleg jo!!!!:)

En 13hetes múltam, es ha le pontoz nindenki hanem...en is mennek hetente. De nem megyek,mert erzem,hogy jol van,minden rendben. Volt mar egy vetelesem júliusban tavaly,nagyon megviselt. Ezért is aggódom neha en is,azaz aggódtam,mert vettem szivhang figyelot,es 4-5naponta meghallgatom vele :)

En osszesen 3x voltam uhn,egyszer magannal. Legközelebb 20hetesen megyek,az neg odébb van kicsit,de biztos tulelem. :)

Szerintem is nyugodj meg,nem lesz baja a kicsinek,es felesleges allandoan dokihoz szaladgálni. Bízz magatokban! 

Boldog babavarast!

2016. febr. 29. 13:25
 13/15 Elány ***** válasza:
Én is folyton aggodtam. Első baba hosszu évek ota várok Rá! :) a vérzésen kivül minden tünetet erősen produkáltam. Hányás szédülés ájulás. Mégis mindig aggodtam. Vettem egy figyelőt nem találtam vele ráfogták h azért m duci vagyok. Majd kiderült h a figyelő a rossz :) vettem egy másikat azzal egyböl megtaláltam. Rá két héttel el kezdtem érezni azota is folyamatosan intenziven jo nagyokat mocorog rugdos :) azota az uh miatt se vagyok ideges (persze várom csak már nem idegeskedve) és a hallgatot is kb 2x vettem elő :)
2016. márc. 2. 07:47
 14/15 anonim ***** válasza:
3 as vagyok. Azért szerintem kicsit tulaggodjàtok... Kivéve akinek ugye gondja volt. Mondom ezt ugy hogymajd két évet vàrtunk az elsöre aki hosszas kivizsgàlàsok utan, jött össze egy petevezeték àtjàrhatosàgi vizsgàlatnak köszönhetöen. Màr lassan az inszemre készültünk. De sajnos elvesztettük. majd rà két honapra lettem terhes teljesen véletlen ( igen véletlen mert gondolta a fene hogy egyetlen alkalomtol ami a ciklusom legvégén menzesz elött volt terhes lehetek az uh követések,gyogyszerelk mellett is,hogy lesz egy plusz spontàn peteéésem) .Vele is pecsételtem az elejétöl, duphastont kellett szednem 13 hétig addig 2 hetente uh volt de aztàn a kötelezökön kivül két plisz uhra mentunk el hogy apa is làsssa végre illetve egy 4 Dre 24 hetesen ahol megtudtuk a nemét. Most a másodikat( vagyis 3. terhesség) vàrjuk, csak. kötelezökre megyünk el igaz a 12 hetesre hamarabb mentem kicsit igy visszarendeltek egy hét mulva is. El lett szàmolva kicsit de igy volt egy plisz uh. De ennyi. Pedig magas kockàzatu a terhességem,de nem aggodok. A kislànyom csàszàrral született, ill az elözö vetélés miatt nagyobb a kockàzat. És mégse veszek szivhang figyelöt nem jarok feleslegesen uhra. De ha titeke ez megnyugtat nyugodtan menjetek ne stresszeljetek. Csak elgondolkodtato hogy nyilvàn nem nyugat meg ha hetente mennétek. Tudom én hogy milyen hogyne tudnám hisz miis nagyon féltünk szàmoltam a hetekeet mikor làthatom megint. De ti màr nem nyugodtok meg. Valahogy probàljatok meg másra terelni a gondolatotokat,biztos minden rendben van. A màsodiknál meg büntudatotok lesz hogy mennyit gondoltatok az elsöre a vàrandosàg alatt most meg nincs idötök a nagyobbtol... Mindenkinek nyugodt babavàràst kivánok! Fessetek hìmezzetek arrjatok valamit sajàtkerzüleg a kicsinek higyjétek el lefoglalja az embert!!!
2016. márc. 2. 15:44
 15/15 anonim ***** válasza:
még annyi hogy nekem is volt olyan kb 33 hetesen hogy nem mozgott màr 24 oràja az amugy rettenet aktiv baba. mar ettem csokit ittam kàvét semmi. Rohantam a védönökhöz délutàn 3 kor miko odaértem leultem a vàroba ugy elkezdett eugdoani...Én meg elsirtam magam ugy megijjesztett,majd ugye végre bejelentkezett. Akkor megnyugodtam teljesen.Utànna nem stresszeltem semmin. Kivéve a csàszàron...
2016. márc. 2. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!