Tényleg gyakran fordul elő ciszta a magzat agyában?
Figyelt kérdés
2016. febr. 24. 17:54
1/4 anonim válasza:
Felnőttekében is. Nekem 13 évesen találtak (mást vizsgáltak), azóta eltelt 20 év és kutya bajom. Mondták, hogy sok embernek van, csak ha véletlenül nem fedezik fel, akkor úgy élnek vele 80 éves korukig, hogy nem is tudnak róla.
Régen a magzatokat se vizsgálták ennyire, legalábbis nekem még a nememet se tudták a születésemig megmondani.
2/4 anonim válasza:
20 hetesen uh-n találtak ehgy 3,4 mm cisztát a kisfiam agyában.A szonográfus mondta,hogy ez elég gyakori,és a 33. hétig általában felszívódik.A dokim 1 hét múlva elküldött újabb uh-ra,de ott már nyoma sem volt.Azóta már 3,5 éves nagylegény. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ez megnyugtató!
Engem is küldenek jövő héten is ultrahangra, remélem, rendben lesz.
2016. febr. 24. 21:08
4/4 anonim válasza:
Igen, sűrűn előfordul. Általában felszívódik. Amit még tudni kell, hogy a plexus choroideus, ahol a cysta van az nem normál agyszövet, hanem egy folyadékot előállító rész, tehát sem a gondolkodást, sem a viselkedést nem érinti az ott lévő cysta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!