Van aki nagyon gyakran,1-2 hetente jár magánba ultrahangra?
15 hét alatt 6x? Az igen!
Minden az agyban dől el! Ha nem változtatsz ezen az állapoton,azon agyalsz hogy "jajj valami baj van vele", akkor bevonzod magadnak a bajt!
Hidd el, mindenki aggódik attól a perctől kezdve,hogy kiderül egy kis élet fejlődik benne, de ez szerintem már beteges aggódás.
Foglald el magadat, süssél-főzzél, kapcsolódj ki,tereld el a figyelmedet, relaxálj,jógázz! meglátod sokkal könnyebben és gyorsabban elmegy ez a cirka 25 hét.
Üdv:
két gyerkőc anyukája :)
Igen ez nállunk is ìgy van első babát várjuk ès a fèrjem legalább annyira aggodik .Volt hogy csak 2 hetente volt hogy hetente mentünk .De mikor mar kezdett mozogni valóban jobban megnyugodtam de utána azon aggódtam,hogy ma kevesebbet mozgot.meg mi mindig látni is akarjuk a kis hölgyet.Magánban is szülsz? Mi igen
9
Nem magànban,hanem sztk-ban voltam a 16.hétig 8X. Azóta "csak" 20,24,28,30,32 hetesen. Meg megyek még ami biztos 34 és 36 hetesen.
Először is nyugi, a stressz àrt. És valóban az hogy hetente nézegetik nem segìt akkor ha baj van max előbb derül ki. De ilyesmire gondolni sem szabad!!!
Én késői vetélés miatt voltam/ vagyok sűrűn nézegetve,mert nem tudtàk az okàt,hogy mi volt a baj. Amióta érzem mozogni 12.héttől azóta jobb,amióta meg görcsölök és nyìlik a méhszàj rosszabb.
Aggódni mindig van miért,főleg miutàn megszületik. Lazìts. Örülj hogy minden rendben van.
Én ikrekkel vagyok várandós, s pluszban egypetéjüekkel, aminek az a veszélye hogy csak egy méhlepényen és egy burkon osztozik 2 baba....de még így se rohangálok orvoshoz... sztk-s dokim 3 hetente nézi őket Uh-n de az régi gép, s ő mondta ha van rá leehetőségem akkor havi 1x menjek el komolyabb UH-ra magánban. Így is teszek, de ezek egy hétre esnek akkor azon a héten az sztk-s doki nem nézi meg csak elolvassa a papirt.
25.hétőll meg hetente nézik őket, mert felléphet ikertranszfúzzió, s így muszály követni hogy nem-e marad le egyik baba a fejlődésben
Ha két petéjűek lennének nem is mennék ennyiszer.
Egyrészt nem szabad őket ennyiszer piszkálni, meg nem is szeretik a babák.
Ne készítsd ki magadat ezzel... mi lesz később? 20.hét után 30.ig nem is szokták megnézni őket! Ha külföldön élnél még ennyiszer se
21 hetes km
Nekem az elején és a végén is sok UH-m volt de az elején többször barnáztam a végén meg a magzatvíz volt egy kicsit kevés. Az elején majd megőrültem én is mi a baj de plusz UH-ra magamtól nem mentem el, csak amikor baj volt.
A mozgását pedig érezni fogod lassan és nyugodtabb leszel, én is az voltam.
Amúgy én 16 hetes koromig 6x voltam szintén. Ebből egy olyan volt, hogy korábbi sztk időpontra elmentem annak ellenére, hogy az orvosom megállapította a terhességet de arra szükségem volt, 4. nap volt hogy elkezdtem szedni az utrot és nem bírtam volna várni 3 hetet mire a dokim visszahívott. A többire a saját dokim hívott viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!