Ti panaszt tennétek?
Kombinált tesztem éppen közepes kockázatú lett edwardsra. hívtak, kaptam időpontot integráltra, vagyis egy vérvételre ami pontosítja az arányszámot.
utána mentem nőgyógyászhoz, ő is megnézte az eredményeket, babát és azt mondta, hogy szerinte felesleges 13.000.- ez a vizsgálat, nem leszünk előrébb, inkább ad beutalót szív UH-ra.
hívtam a szonográfust, hogy lemondom, erre elkezdett velem kiabálni, hogy mit képzelek magamról, ilyen rossz eredménnyel hogy képzelem ezt, milyen anya vagyok?
annyira megdöbbentett, hogy rátettem a telefont.
de már a 12. heti UH után is felháborodtam rajta, úgy kértem időpontot a 18. heti genetikaira, hogy ne kelljen szabit kivennem (9 előtt vagy 4 után). kérdezte, hogy fogom-e kérni az Uh-ot dvd-n, ami 12.000Ft. nem kértem, mire közölte, hogy akkor nem ad "jó" időpontot!
Ti tennétek panaszt? komolyan tartok a 18. heti UH-tól, hogy direkt nem fogja alaposan megnézni a babámat :(
Ez elég nagy paraszra utal a szonográfus személyében. Nyilván úgy csináld a vizsgálatokat, ahogy az orvosod javasolja.
Mivel ez magánrendelés, tegyél panaszt és válts szonográfust.
Amúgy a kötelező vizsgálatokra a munkáltatónak kötelessége elengedni, nem kell szabit kivenned. Itt a genetikai uh- kra és vérvételekre gondolok, nyilván a babamozi majd a szabis kategória lesz ha mész.
Én akkor, ott jeleztem volna a felháborodásom.
Amúgy meg genetikai UH-ra mennék máshoz.
ez nem magán!!! állami kórház!
a 12 és a 18 az kötelező és ingyenes vizsgálat, ugye a vérvétel a plusz fizetős vizsgálat! plusz ugye lehet 12ezerért dvd-t kér
Hát, én eleve azért járok magán nőgyógyászhoz, mert az államiban bármikor kifoghatok egy bunkó dokit/szonográfust, így viszont én választhatom meg, hogy kihez menjek.
Attól tartasz, hogy nem fogja alaposan vizsgálni a babát... ezen az sem változtat, ha panaszt teszel, sőt, még ronthat is rajta.
Biztos vagy benne, hogy emlékezni fog rád? Annyi kismama megfordul a kórházban...
Én amúgy pont fordítva csináltam: magán ultrahangra mentem a 19. héten, de állami terhesgondozásra jártam, igaz, az általam választott orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!