Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a terhespathológián ahol...

Ha a terhespathológián ahol fekszem nem hajlandóak a nővérek másik kórterembe költöztetni hol tehetek panaszt?

Figyelt kérdés

Nagyon nem értjük meg egymást a szobatársakkal és ismerőseim vannak többen egy másik kórteremben.

A nővérek arra hivatkoznak, hogy nekik erre nincs idejük holott direkt kivártam, hogy reggel óta délután 4- kor végre leüljenek és egyenek, gondoltam ez alkalmas és ráérnek.

2015. júl. 22. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
van fogadott dokid?
2015. júl. 22. 12:33
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Sehol nem tehetsz panaszt.

Ez nem nyári tábor vagy hotel. Nem kívánságműsor, hogy kikkel akarsz együtt lenni.

2015. júl. 22. 12:33
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Talán a főnővérnél jelezheted. Ha kicsi jó szándék lenne átköltöztethetnének téged, viszont azt is vedd figyelembe, hogy egyrészt mindenki neve mellett ott van az ágy-és szobaszáma, másrészt a kórház nem hotel.
2015. júl. 22. 12:35
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Megvártad, hogy leüljenek és egyenek és akkor mentél panaszkodni, mert biztos ráérnek????

Üljetek ki beszélgetni a folyosóra, udvarra, büfébe, étkezőbe.

A szobádban olvasgass, fejts rejtvényt, hallgass zenét, nem is kell a többiekkel beszélgetni.

2015. júl. 22. 13:06
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

"reggel óta délután 4- kor végre leüljenek és egyenek"

Reggel óta folyamatosan dolgoznak, és du. 4-kor van idejük végre ENNI. Szerinted abban a fél órás szünetben, amíg végre az egész napos koplalás után megehetik a kajájukat, téged szeretnének költöztetni???

2015. júl. 22. 13:14
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Sehol sem tehetsz panaszt :D Jesszus..
2015. júl. 22. 13:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Megértem, hogy ez így neked nem a legkellemesebb, de a legtöbb nővért ez nem érdekli. Mint írták, valóban nem hotelben vagy. Ha ők átköltöztetnek téged, akkor az nekik nem csak annyi plusz munka, hogy segítenek átcuccolni vagy áthúzzák az ágyat. Le kell nekik minden újra dokumentálni, az orvosi papíron pl. lázlap, kórlap, ugyanígy. Az pedig, hogy akkor mentél oda, mikor végre délután 4kor leülhetnek szusszanni egy kicsit, a legrosszabb ötlet volt. Én azt veszem ki a szavaidból, hogy ők reggel 6tól folyamatosan elfogaltak voltak, majd 10 óra után végre leülhettek egy kicsit. Te örülnél neki, ha valaki ilyenkor felállítana egy egyátalán nem jelentős problémával?

Esetleg annyit tehetsz, hogy a fogadott dokidnál vagy a főnővérnél próbálkozol, de a siker nem garantált.

Egy nővér kismama

2015. júl. 22. 13:17
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Jajaj, inkább próbáld meg megértettni magad azalatt a néhány nap alatt... Gondolj arra, hogy Felnőttként viselkedsz, és ez már a gyermeked felé tanúsított pozitív példamutatás.
2015. júl. 22. 13:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Menj a főnővérhez vagy a főorvoshoz és próbáld meg.

De azért azt nem tudom kihagyni, hogy ha a szobatársaKkal nem értitek meg egymást, talán lehet, hogy benned van a hiba. Ha a nővérek az egész napos hajtás után végre leülnek enni, nekem nem lenne pofám odaállítani bármivel is.

2015. júl. 22. 13:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj beszélgetni velük, foglald el magad. Ha olyan telód van hallgass zenét fülhallgatóval, vagy nézz rajta filmet. Olvass, vitess be könyveket, én 3 hétig voltam bent, azalatt kiolvastam 3 könyvet. Attól függ miért vagy bent, de ha tudsz sétálj, menj ki, nagyon jó idő van. Pihenj sokat.
2015. júl. 22. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!