Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második trimeszterben változó...

Második trimeszterben változó hangulat és erőnlét? Egyik nap arra kelek, hogy fáradt vagyok, másik nap kicsattanok?

Figyelt kérdés

Nem lehet erre alapozni, hogy teszem azt holnap jól leszek, és tudom végezni a dolgomat.

Egyik nap fáj a fejem, másik nap tökéletesen vagyok. Van, hogy reggel már tényleg arra kelek, hogy hulla vagyok, másnap meg még éjfélkor sem érzek álmosságot.

Miért van ez? Ez normális? Veletek is így van? 15 hkm

2015. máj. 15. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Velem így van. Ma pl úgy keltem fel hogy szívem szerint délig aludnék. Máskor meg 6-kor kipattanok az ágyból. Az étvágyam is változó. Majdnem mindennel így vagyok.

20 hkm

2015. máj. 15. 10:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Na jól van akkor megnyugodtam 😄 van napom amikor a hűtőt vinném magammal mert egész nap ZABÁLOK másnap meg 1 db zabkekszet eszem...aztán egyik nap kirándulunk 20-30km-t van nap amikor meg délbe pizsibe viszem le a kutyát.
2015. máj. 15. 13:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Na akkor en is megnyugodtam 😉😀

nalam ma van ez a zabalos idoszak, nem birok leallni, folyamatosan ehes vagyok.

es ma kedvetlen is es faradt is vagyok. Tegnapelott az egesz hazat kitakaritottam, foztem 3 felet es meg kirandultunk is a Dunan.

Nem igazan ertem, de biztos igy van es akkor ez a termeszetes.

2015. máj. 15. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!