Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikerthessegnel az egyik babam...

Ikerthessegnel az egyik babam elment eros verzessel megmaradhat a masik?

Figyelt kérdés
Ikerterhessegnel elment az egyik babam eros verzesem volt 6 napig mar enyhul. Doki folyamatosan nez holnap megyek kontrolra de felek nem marad meg a masik. A tesztem meg eros pozitiv ezert remenykedek! Van itt olyan kismami aki jart igy es megmaradt a baba?

2015. jún. 25. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem megmaradt,ugyanígy volt.
2015. jún. 25. 17:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Jajj koszonom a valaszod!!! Neked is ilyen eros verzesed volt? Ennyi nap verzes utan gondolom mar halvanyult volna a tesztem.

Nagyon remenykedem. A hasam nem fajt elenk piros verzesem volt majd a 4 nap delutan nagyon fajt es masnap surubb sotet piros verzesem volt ami meg masnap tartott. Remelem rendben lesz minden! Te hanyadik hetben voltal mikor ez tortent?

2015. jún. 25. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem fájt,eros görcseim voltak,és rendesen véreztem.du már a dokinál voltam,azt mondta elment a egyik baba,és a másik se tetik neki,menjek vissN 2 nap múlva.Kaam egy papírt,hgy "folyamatban lévo vetélés?"

aZtán 2 nap múlva már volt szívhang,és minden rendben volt hála Istennek.

2015. jún. 25. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
bocs az elírásokért a fél billentyűzetem nem működik:)
2015. jún. 25. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Attol fugg, hogy eleri-e a ver.

Sajnos nalam az egyik, ahogy ment el kimosta a masikat.

2015. jún. 25. 19:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, hogy irtatok. Engem az zavar, hogy 6 napig eros verzesem volt es meg most sem mult el igazan. Egyedul az eros pozitiv tesztek adnak remenyt. Holnap kiderul remelem! Megegyszer koszonom a valaszokat
2015. jún. 25. 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:
na,mi van?mit volt az orvosnál?
2015. jún. 26. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!