14,5 hetesen semmit nem érzek! Olyan szomorú vagyok. Mostmár nemsokára érzem mozogni?
Figyelt kérdés
Hiába koncentrálok,nem érzek semmit se. Pedig már elég nagy a baba elvileg. Legalábbis múlt héten vokram uhn és már van vagy 15cm. Az uhn is alig mozgott,remélem csak aludt.a szivhangja rendben volt. Nagyon aggódom:(2016. febr. 28. 13:22
11/13 anonim válasza:
jaj de örülnél te a jelenlegi állapotodnak, ha te is végig hánytad volna az első 3 hónapot :D A végiget úgy értsd, hogy napi 5-6 alkalommal, - 8 kg fogyással... Az én picikém 13 hetes ultrahangon olyan kis lusti volt :) Icipicit mozgott, aztán fenekével felénk fordult, felhúzta a kis térdeit és aludt, hiába próbáltuk ébresztgetni, mert ugye mérni kellett volna az adatait, és egy óra múlva vissza kellett mennem egy kövi ultrahangra, hogy hátha méltóztatik felébredni :)
Nos, 19 hetesen még nem igazán érzem a mozgásokat, kb két napja kezdtem el napi 12x érezni valami kis rúgást, de még nagyon gyenge. :D Nem is tudom biztosan, hogy őt érzem. Felesleges aggódnod, ha az orvos mindent rendben talált, akkor te se aggódj.
12/13 anonim válasza:
Előző vagyok, nem 12x érzem, csak egyszeszer kétszer :D
13/13 anonim válasza:
Nem is értem, hogy gondolod, hogy ilyen hamar érezheted.... Első terhességnél az is lehet, hogy csak a 20-22. hét körül fogod megérezni. Én pl. a 21. héten vettem észre legelőször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!