Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor tudatosult bennetek,...

Mikor tudatosult bennetek, hogy nemsokara szultok?

Figyelt kérdés

Ugy erzem, eleg lassan telnek a hetek. 31 hetes vagyok, es meg olyan tavolinak tunik a szules (augusztus kozepe).

De a minap az egyik ismerosom azt mondta, hogy ''o, hat nemsokara szulsz.''

Nekem nem ugy tunik...

Koraterhesen en is ugy ereztem, hogy aki mar 31 hetes, az mar a finishben van, de most ugy erzem, hogy egyaltalan nem.

Ti mikor ereztetek, hogy a vegefele vagytok mar?

2015. jún. 12. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Szintén augusztus közepe:) Én sem pörgök még ezen, várjuk persze, de nincs az az alig várjuk hogy már kint legyen érzés. Bár nekem lekopogom álomterhességem van, így nem is nyűg még, szívesen hordanám még sokáig is:)
2015. jún. 12. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Bennem olyan 36.héten és persze a rá következő hetekben tudatosult,hogy ohh basszus..Mennyi idő eltelt már:) De eközben meg olyan lassan ment ez az utolsó 4 hét. És ráadásul majdnem a 41.héten szültem:)
2015. jún. 12. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Amikor elfolyt a magzatvíz, én meg szívem szerint épp mentem volna aludni.
2015. jún. 12. 17:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat! :)

Orulok, hogy normalis, hogy meg nem erzek semmi extrat.

2015. jún. 12. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
A szülőszobàn. Még ott is nehezen. Tudtam én hogy benn nem maradhat, csak azzal nem szàmoltam, hogy meg is kell szülni valamikor.
2015. jún. 12. 22:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Tegnap este panikoltam be!:) egy ideje mindenkinek azt mondom hogy úristen hogy elment ez a 9 hónap (ami amúgy szivfajdalmam is) de tegnap este nagyon beparaztam hogy úristen már csak 5 hét! Emelett nagyon várom hogy magamhoz olelhessem :)

35 hetes km

2015. jún. 13. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:

35 hetes vagyok, én most kezdem ízlelgetni a gondolatot, hogy lehet már egy hónap sincs :) Ijesztő és izgalmas egyszerre, de felfogni szerintem akkor fogom, ha megyünk szülni.

Amúgy bennem sincs az a "jajj, tartsunk már ott" érzés, azt nagyon várom már, hogy végre megpuszilhassam, megölelhessem a kislányomat, és láthassam, de nagyon jól bírom a terhességet, semmi bajom egy elég pici vizesedésen kívül, úgyhogy simán elvagyok még.

2015. jún. 13. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!