Mikor tudatosult bennetek, hogy nemsokara szultok?
Ugy erzem, eleg lassan telnek a hetek. 31 hetes vagyok, es meg olyan tavolinak tunik a szules (augusztus kozepe).
De a minap az egyik ismerosom azt mondta, hogy ''o, hat nemsokara szulsz.''
Nekem nem ugy tunik...
Koraterhesen en is ugy ereztem, hogy aki mar 31 hetes, az mar a finishben van, de most ugy erzem, hogy egyaltalan nem.
Ti mikor ereztetek, hogy a vegefele vagytok mar?
Koszi a valaszokat! :)
Orulok, hogy normalis, hogy meg nem erzek semmi extrat.
Tegnap este panikoltam be!:) egy ideje mindenkinek azt mondom hogy úristen hogy elment ez a 9 hónap (ami amúgy szivfajdalmam is) de tegnap este nagyon beparaztam hogy úristen már csak 5 hét! Emelett nagyon várom hogy magamhoz olelhessem :)
35 hetes km
35 hetes vagyok, én most kezdem ízlelgetni a gondolatot, hogy lehet már egy hónap sincs :) Ijesztő és izgalmas egyszerre, de felfogni szerintem akkor fogom, ha megyünk szülni.
Amúgy bennem sincs az a "jajj, tartsunk már ott" érzés, azt nagyon várom már, hogy végre megpuszilhassam, megölelhessem a kislányomat, és láthassam, de nagyon jól bírom a terhességet, semmi bajom egy elég pici vizesedésen kívül, úgyhogy simán elvagyok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!