Ti bennetek mikor tudatosult, h tényleg baba van, és h anyukák lesztek?
Mikor megláttam a 2 csíkot azt hittem elájulok,még a hideg is kivert,leizzadtam..Elsőre összejött,pedig nem reménykedtem benne :) Aztán napról-napra jobban tudatosult,de talán a legjobban a 17héttől,mikor elkezdett rugdosni..mostmár egész nap az eszemben van a kis manóm :)
19+4 hkm
4 évig vártunk rá, szóval a mai napig elég hihetetlen ennyi idő után, és igen, mindennek ellenére én is megijedtem, hogy most mi lesz :)
a 34. hétben vagyok, jó lenne lassan elhinni :)
Szia!
Nálunk is elég hamar összejött a baba, így nem volt olyan sok időm barátkozni a gondolattal, amivel tulajdonképpen egész kis korom óta játszadozom.
Azt hiszem igazán akkor tudatosult, amikor erőteljesen mocorogni kezdett, és tudatta, hogy ő bizony nagyon is itt van. :)
Bár néha még most is hihetetlennek tűnik, hogy nemsokára a kezemben tarthatom...
24+4 hkm
De aranyosak vagytok,h ennyien és ilyen jókat írtatok!
Kicsit most megnyugodtam.. Nyílván egy teljesen új élet kezdődik a babával.. Minden megváltozik.. Remélem jó anyuka leszek,de lesz mit tanulni az biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!