Ti bennetek mikor tudatosult, h tényleg baba van, és h anyukák lesztek?
3as vagyok asszem. asztrologia.hm ezen ne filozz mert ha szeretö családban nö fel és foglalkozol vele nem lesz sorozatgyilkos. Hülyeség iilyen eszedbe se jusson.
4D. az elején még aránytalanok. mikor 64mm hosszu volt a 12ik héten a buksija már 26mm volt aránytalan. De ez igy van rendjén. A k8s agyának hely kell. Mire megszületik tökéletes kis angyalka lesz. Nemrég kaptam fotokat rola és a 16héten már arányosabb.
Én onnan érzek felhötlen örömöt miota betöltöttük a 12hetet. Minden uhn wlsirom magam föleg ha hallom a szivecskéjét.
Szia
Hát nekem még most is hihetetlen, sőt egyre hihetetlenebb, mert egyszerűen nem akar megszületni és már-már olyan érzésem van hogy biztosan nem is fog, pedig tudom hogy bent nem marad, de mégis nagyon rossz, és elég hihetetlennek tartom jelen pillanatban hogy anya lesz napokon belül :)
40+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!