Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti bennetek mikor tudatosult,...

Ti bennetek mikor tudatosult, h tényleg baba van, és h anyukák lesztek?

Figyelt kérdés
Kb 5 hetes vagyok.. Kicsit megijedtem az anyaságtól. De nagyon várom a picit! Ez normális,h az ember megijed először?!
2013. okt. 1. 18:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

3as vagyok asszem. asztrologia.hm ezen ne filozz mert ha szeretö családban nö fel és foglalkozol vele nem lesz sorozatgyilkos. Hülyeség iilyen eszedbe se jusson.

4D. az elején még aránytalanok. mikor 64mm hosszu volt a 12ik héten a buksija már 26mm volt aránytalan. De ez igy van rendjén. A k8s agyának hely kell. Mire megszületik tökéletes kis angyalka lesz. Nemrég kaptam fotokat rola és a 16héten már arányosabb.

Én onnan érzek felhötlen örömöt miota betöltöttük a 12hetet. Minden uhn wlsirom magam föleg ha hallom a szivecskéjét.

2013. okt. 2. 05:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia

Hát nekem még most is hihetetlen, sőt egyre hihetetlenebb, mert egyszerűen nem akar megszületni és már-már olyan érzésem van hogy biztosan nem is fog, pedig tudom hogy bent nem marad, de mégis nagyon rossz, és elég hihetetlennek tartom jelen pillanatban hogy anya lesz napokon belül :)

40+4 hkm

2013. okt. 2. 07:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi az elsö 12hétig nem is nagyon beszéltünk róla a férjemmel,mert féltünk,hogy nehogy megint vetélés legyen a vége.Akkor tudatosult bennünk,hogy a szívem alatt hordok egy kicsi Életet amikor elkezdett rugdosni :)
2013. okt. 2. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!