Végefelé járó kismamák, hogy vagytok? Küzködtök valami tünettel? Van valami jele, hogy nemsokára itt a vége?
Szia! Hát elég nehéz már, főleg a derekam fáj. A baba feje már nagyon lent van, legalábbis az orvos szerint, érzem is. Rengeteg jóslóm van már kb 34-35 hetes korom óta de sokat nem jelent amúgy ahogy a 2111-es méhszáj érték sem már legalább 2 hete. :D Jelekkel már nem is foglalkozok pont ezek miatt, bár a dátum egyre szimpibb, 28-ra vagyok kiírva szóval már hátha nincs sok hátra. Egyébként első baba lesz.
Veletek mi a helyzet?
Én 38 hetes vagyok. Pár hete még kicsit keményedtem, fájt itt-ott, de egy hete teljesen abbamaradt és minden panaszom megszünt. Félek soha nem fog elérkezniba várva várt pillanat.
Túlhordástól meg nagyon félek, mert itt kint németben nem néznek magzatvízet, és orvoshoz sem kell minden nap járni, igy nem érezném magunkat biztonságban :-(
Pocaklakód aktív még?
Az enyém nagyon, ficánkol össze-vissza.
Tényleg, lehet a fészekrakó ösztön :-) Legalább is jól hangzik :-D
Különben én is teljesen zàrt vagyok.
Kedves utolsó, te mikorra vagy kiírva?
Én október 7.
Kedves első, reméljük neked a hideg front meghozza a várt hatást és utána be tudsz a fejleményekről számolni :-)
1-es vagyok. Köszönöm, bízok a frontban. Nem hangzik túl jól az a terhesgondozás arra. :( Én az indított szüléstől tartok egy kicsit, de nyilván ha úgy alakul hogy kell, akkor kell csak jobban örülnék ha magától indulna, éppen még van ideje bőven, csak hát na..
Elég aktív még a baba. Olyan nagyokat nem rúgdos már de azért érzem elég sűrűn, hogy nem alszik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!