Lehet ikerterhesség? Valakinél volt hasonló? Mi lett a vége?
7 hetesen iszonyúan erős pozitív teszt, a leírás szerinti 3 perc helyett 4 másodperc alatt tisztán látható, erőteljes pozitív. A második teszt ugyanilyen eredménnyel zárult.
Csak szerdán tudok dokihoz menni, de nem tudok szabadulni a gondolattól. A megérzéseimben nem bízok, de nagyon reménykedem.
Volt valakinél ilyen? Egy baba lett, vagy kettő?
Nekem 5 hetesen is tisztán látható erős második csík volt, kb 10 mp-en belül. Egy baba volt.
7 hetesen már persze, hogy ilyen a teszt, hisz már sok a HCG a szervezetedben.
Ja, és a leírás nem azt mondja, hogy 3 perc múlva lesz eredmény, hanem hogy 3 percen belül értékelhető!!!
Csak ennyiből ne következtess 2 babára. Családban előfordultak ikrek?
Szia!
Igen, a nővéremnél és a férjem családjában is vannak ikrek.
Azért gyanakszom, mert a nagyobbik gyerekemmel még 7-8 hetes terhesen is csak iszonyúan halvány pozitív teszteket produkáltam, nagyon alacsony volt a hcg szintem.
7 hetesen a legtöbb embernek ahogy vizesedik a teszt úgy érős egyből erős pozitív. Ikrek szempontjából a férjed családja nem számít. De a nővérednél ikrek vannak, lehet nálad is.
Nekem is ikreknek indult 12 hétig. Már a menstruáció előtt napokkal pozi volt a teszt.
Sokan állítják ill. azt gondolják, hogy a hcg magasabb ikreknél, de nálam fordítva volt.
Az ikrekkel 3 napos késés után lett pozitív a tesztem, az egyedül érkező babámnál már a kimaradt mensi napján, pedig mindnyájan középidőben fogantak.
A megérzésekben én is hiszek, de a teszt 7 hetesen mindenkinek erős pozitív szerintem.
A nemvárt előtt majdnem "leugrott" a tesztről a csík!
1 baba van, csak idősebb 1 héttel, mint ahogy számoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!