29. hétben 3-as a méhlepény. Valakinek hasonló?
"El kell látnom a családom.. "
A párod nem tudja a dolgok oroszlánrészét átvenni? A 3 éves gondolom szeptembertől már óvodában lesz, a fennmaradó két hétre családi segítséggel meg lehetne oldani a napközbeni dolgokat.
jövő januárban tölti a hármat egészen pontosan. Így idén semmiképp sem lesz neki óvoda.
Párom rengeteget segít így is, erőn felül teljesít..
Valószínűleg befektetnek a kórházba.. bízom benne, hogy én is húzom még jó pár hétig. Előző terhességem alatt is voltak ilyen jelenlegű problémák, de jóval később jelentkeztek. A 3-as stádiumot 35. hétre értem el, két héttel rá megszületett a kislányom. Gondolom van benne egy kis genetika is, mert már akkor se értették, hogy mitől lehet. Pedig akkor anyóssal éltünk, ő megcsinált mindent, egész nap feküdtem, pihentem..
"Mit jelent, hogy 3-mas stádiumú méhlepény? Illetve, ha a méhlepénnyel baj van, hogy derül ki? Van valami jele?"
Harmadik fokban érett. Flowmetrián nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!