A babám teljesen beilleszkedett! Kell aggódnom?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hete teljesen lennt van a hasam, mar hetek óta fejfekvésű volt a babám. A tenyerem befér a hasam és a mellem közé. Nincs gyomoreges és a gyomorsav se kínoz. A feje nagyon nyomja a hólyagomat, többször megyek pisilni, de sokszor csak csordogál. Nincs nehézlégzésem, nem dagadok. Naponta 8x-10x vannak menzi szerű görcseim, amik 1-2 percig tartanak, és a hasam is keményedik. A vérnyomásom és minden laborleletem rendben van. Nagyon szeretném, ha a 38. hétig legalább bennt maradna, bar a szülésznőm szerint esélytelen. Szerintetek? Van valaki akinek viszonylag korán beilleszkedett a babája? Mikor szültetek? 31 hetes kismama vagyok.2010. ápr. 1. 08:43
1/1 Vilcsianyuja válasza:
Nekem is beilleszkedett már 30 hetesen, de nekem ehhez 1000 Cg párosult, úgyhogy szedtem egy tonnányi gyógyszert a 37. hétig. Aztán 8 napot túlhordtam. Mondjuk, én nem görcsöltem, csak keményedtem, de azt sűrűn. Szóval nem biztos, hogy igaza van a szülésznődnek. Kitartást, pihenj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!