Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma toltottem/toltottuk be a...

Ma toltottem/toltottuk be a 28 hetet. Tegnap voltam uh-n es a doki vagyis a gep szeriny 1300 gr-os a babucink. Ez a suly jo ebben a korban?

Figyelt kérdés
....es ti h vagytok ezzel a pisiles dologgal,emgem teljesem megorjit!Majd' bepisilek ugy rohanok a wc-re ejszaka vagy akar nappal,es ra 10 percre mar ujra is kell mennem?NIncs valami ennek a csillapitasara?..marmint h ne non stop a wc-n uljek...
2008. szept. 19. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Gondolom fejvégü a babád.Nekem is,mielött elegyek itthonról mindig elmegyek elötte..De ahogy leértem a lépcsőházba már megint kell:) Ez van.A babád szerintem nem kicsi.Az enyém 30hetesen volt 1260gr...

Minden jót,és kitartás pisi ügyileg :)

33hetes kismama

2008. szept. 19. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!! a Mi babánk a 27.héten volt 1370g és rögtön mondta is a doki, hogy nagy baba lesz. szóval teljesen jó a súlya a picidnek és nem is lesz valami kicsi :)

a pisilés... hát sajna arra nincs megoldás!! max. próbáld meg, hogy lefekvés előtt nem iszol annyi folyadékot, talán éjszakára nem lesz olyan sürgős :)

boldog pocakoskodást!!

30 hetes kismama

2008. szept. 19. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon jó a súlya a babádnak, az enyém a 29 héten 1502 gr volt és 39 hét végén 3750 gr-al született.

A pisilés..... sajnos a szülés közeledtével még nehezebb lesz, mert akkor már beilleszkedik a baba koponyája és még jobban fogja nyomni a hólyagot. Én is sokat szenvedtem emiatt egész terhességem alatt, de kitartás, a baba születésével minden helyreáll, megszűnik az állandó és szörnyű pisilési inger.

2008. szept. 19. 20:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Az enyém 27 hetesen volt 1150 gr. Arra is azt mondta az uh-doki, hogy normális.

Pisivel én se tudok mit kezdeni :( Meg ha hirtelen odanyúl vagy rúg a baba, alig bírom megtartani, hogy ne csurranjon be :( Ugyanez tüsszentésnél, röhögésnél...

Minden jót, 28 hetes kismami

2008. szept. 20. 08:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszonon a valaszokat!Nagyon aranyosak vagytok!Azt hittem,h csak en kuszkodom ezzel...

Gratulalok minden babahoz es boldog pocakosodast es babazast mindotoknek!

2008. szept. 20. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!