Ma toltottem/toltottuk be a 28 hetet. Tegnap voltam uh-n es a doki vagyis a gep szeriny 1300 gr-os a babucink. Ez a suly jo ebben a korban?
Szia.Gondolom fejvégü a babád.Nekem is,mielött elegyek itthonról mindig elmegyek elötte..De ahogy leértem a lépcsőházba már megint kell:) Ez van.A babád szerintem nem kicsi.Az enyém 30hetesen volt 1260gr...
Minden jót,és kitartás pisi ügyileg :)
33hetes kismama
szia!! a Mi babánk a 27.héten volt 1370g és rögtön mondta is a doki, hogy nagy baba lesz. szóval teljesen jó a súlya a picidnek és nem is lesz valami kicsi :)
a pisilés... hát sajna arra nincs megoldás!! max. próbáld meg, hogy lefekvés előtt nem iszol annyi folyadékot, talán éjszakára nem lesz olyan sürgős :)
boldog pocakoskodást!!
30 hetes kismama
Szia!
Nagyon jó a súlya a babádnak, az enyém a 29 héten 1502 gr volt és 39 hét végén 3750 gr-al született.
A pisilés..... sajnos a szülés közeledtével még nehezebb lesz, mert akkor már beilleszkedik a baba koponyája és még jobban fogja nyomni a hólyagot. Én is sokat szenvedtem emiatt egész terhességem alatt, de kitartás, a baba születésével minden helyreáll, megszűnik az állandó és szörnyű pisilési inger.
Az enyém 27 hetesen volt 1150 gr. Arra is azt mondta az uh-doki, hogy normális.
Pisivel én se tudok mit kezdeni :( Meg ha hirtelen odanyúl vagy rúg a baba, alig bírom megtartani, hogy ne csurranjon be :( Ugyanez tüsszentésnél, röhögésnél...
Minden jót, 28 hetes kismami
Koszonon a valaszokat!Nagyon aranyosak vagytok!Azt hittem,h csak en kuszkodom ezzel...
Gratulalok minden babahoz es boldog pocakosodast es babazast mindotoknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!