Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma toltottuk a 38. hetet....

Ma toltottuk a 38. hetet. Tegnap este fajt a hasam menszi meru gorcsokkel es nagyon fajt a hatam de nem erosodott es kibirhato volt. Jelent ez valamit? Joslo volt?

Figyelt kérdés
Neztem este az idot es fel orankent ismetlodott.Ejszaka ez folytatodott de akkor nem neztem az idot.Most is erzem de nem erosebb mint tegnap este.Tenleg olyan mintha megakarna jonni!!!!Faj mindenem!!!!!Szerintetek mi ez?Lehet hogy mar nagyon keszul a kislanyom?1. baba!!!
2009. máj. 21. 10:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínű!!

Pakolj össze, ha idáig ne tetted volna meg. Pihenj sokat, és figyeld a fájásokat.

Könnyű szülést!!!:)

2009. máj. 21. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Elvileg, ha nem lettek sűrűbbek a görcsök, akkor ezek még a jósló fájások.

De ha téged megnyugtat, elmehetsz esetleg CTG-re. Nekem speciel a CTG mutatta ki a megindult szülést, én még nem is éreztem semmit, de már ott tartottak a kórházban, délutánra meg is született a kislányom.

2009. máj. 21. 10:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugy latom egycipoben jarunk, ugyanezekkel a tunetekkel + reggel asszem elment a nyakdugom...szinten ma toltottem a 38.hetet.Kivancsi vagyok mi lesz velunk :-)
2009. máj. 21. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!