Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon nehezen jutok levegohoz...

Nagyon nehezen jutok levegohoz, meg csak 11. hetet toltottuk be, de ez a nehez legzes az elejetol fogva velunk van. Ugy erzem nem jut eleg levego a tudombe! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Masik dolog : korabban mindig szorulasos voltam, amiota terhes vagyok inkabb az ellenkezoje van, ha mennem kell, akkor mennem kell, ....ertitek? ! Nem konkret hasmenesrol van szo, de eleg hasonlo erzes! Magneziumot mar nem is merek szedni emiatt! Ezek normalis dolgok vajon?
2008. dec. 3. 14:09
 1/1 anonim ***** válasza:
A levego vetellel en kb. a 12 hetig voltam igy(Ugye ilyenkor a tudo is 2x annyit dolgozik.), raadasul az orrom is mindig bedugult. Aztan hirtelen elmult es megint tudok rendesen mozogni,meg uszni is, es egy kis lepcsozestol sem fulladok meg :)A wc-re visszaterve, ha menni kell hat menni kell, nekem tok ugyanezvan :)
2008. dec. 3. 15:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!