4 kg sok a 20. héten?
Örök kérdés, tipikus eltérő nézetek.
Ahány ház, annyi hülyeség.
A barátnőm 28 kilót hízott és nagyon jól érezte magát tőle. Mindenki csak veszekedett vele, hogy nem szabad, meg így, meg úgy, de ő tojt mindenkire. Igaza volt. Szülés után leadta.
És itt vagyok én ellenpéldaként. 29 hetes terhes vagyok. Cirka 2 kiló súlyfelesleggel kezdtem. Bármit is eszem, nem hízom. Csupán másfél kiló jött fel és mindenki szapul, hogy felelőtlen vagyok, nem eszem rendesen, stb. Aki a közelemben van, az látja, hogy mit és mennyit eszem. Csak irigyelnek, hogy nem vagyok hízékony.
És jól érzem magam. Nem érdekel, hogy mit mond a védőnő, vagy az orvos. Amíg az eredményeim jók és én is jól vagyok, addig magasan tojok a véleményekre.
Annyi mindenért kell aggódnunk. Szerintem ezen aztán már nem kéne.
A terhesség és a szülés úgy is igénybe veszi a szervezetünket. A felesleges kilókkal ráérünk szoptatás után foglalkozni.
Boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!