4 kg sok a 20. héten?
Szia!
Nem sok! 20-30. hét között legyél kicsit óvatos, hogy a végén ne legyen több 14kg-nál.
(A súlya gondolom annak nem fontos, akinek sosem volt vele gondja. Én megértem azt is aki aggódik, hogy túl sokat hízik, mert hiszen az nem túl egészséges. Persze az is gond lehet ha valaki túl sovány! Nem születik mindenki stabil ideális súllyal, és bizony nem könnyű lavírozni a normál határok között. Remélem ezzel a pár szóval neked is tudtam segíteni előző válaszoló, és mostmár érted miért fontos ez!)
Teljesen jó.
Azt szokták mondani, hogy a 20. hétig a 4-5 kg teljesen normális. De ha több is lenne, azzal sem kéne foglalkoznod.
21 hetes kismama
Én a 20. héten már 8 kilónál tartottam. Viszont azóta csak egy kilót híztam, és most vagyok 28 hetes.
Szerintem ne törődj annyira a súlyoddal, érezd jól magadat, az a lényeg!! Próbálj minél egészségesebb kajákat enni és tornázni!
Minden jót!!
Szerintem sem sok!
Én 23 hetes vagyok eddig 1,5 kiló jött rám, de én rengeteg túlsúllyal kezdtem :(
Boldog Babavárást!
Engem meglepett az orvosom, mert most vagyok a 24. hétben, és összesen 6 kg-og híztam, de azt javasolta, hogy diétázzam.
Ne egyek sósat és kevés folyadékot igyak.
Hááát nem is tudom.
Terheléses cukorvizsgálat eredménye még nincs, ezért nem lehet ez az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!