Pozitívat teszteltem :-)! 3 napra rá rózsaszínes folyást tapasztalok, de csak kis mennyiségben. Nagyon megijedtem és nyugtalan vagyok, bár nem görcsölök és a tünet sem erősödött. Volt valakinek hasonló?
Nekem is majd leszakadt a derekam!
Szoritok !!
Es ne add fel soha, en jorhazban dolgozom es 45 sot 50 eves elso terheseink isvannak !!!
sziasztok!
Pozitív tesztnél nem adnak egyből progi pótlást, legalábbis lelkiismeretes doki nem, csak akkor ha már látszik, h jó helyen van a baba!És valóban 4 hetes terhességnél még nem biztos, h látszik, talán 5 hétnél már érdemes 2 naponta nézegetni, és ahogy kiderül, h méhen belül van el kell kezdeni a progi szedését! Nem lehet túladagolni, minél több annál jobb, én csak 3*1 et kaptam, nem segített, de a 3*2 már igen!
minden jót Nektek!
Nekem ketszer volt ilyen, elsonel elment a baba, masodiknal megmaradt, mar 4 eves :)
En akkor tobb, mint 3 honapon at vereztem/pecseteltem, neha egesz nagy loket is jott, pontosan tudom kilyen erzes gyomorgorccsel wcre menni, azon izgulva mit latsz...
En is utrot szedtem, bar nekem neztek a progeszteron szintet es teljesen jo volt.
Az hozza tartozik, hogy nekem eleve olyan volt a menzeszem, hogy napokon at pecseteltem minden alkalommal mielott a rendes verzes beindult volna. (Ezert is csinaltak mar a terhesseg elott is hormonpaneleket, de minden ertekem tokeletes volt, fogalmuk sem volt hogy miert van. Ahogy a terhesseg alatt sem, nem volt hematomam, semmim).
Ja, es az elso esetben, amikor sajnos elveteltem, akkor en el se jutottam addig, hogy uh-n rendesen lassanak valamit, csak a vervetelek mutattak a hcg-t. Ketnaponta kellett emiatt mennem, mehenkivuli terhesseg gyanujaval (marmint hcg szint nezesre), de a vervetelek alapjan kizartak a mehen kivuli terhesseget. Kb 6 hetesen meg elontott a ver, akkor urult ki minden, de mar elotte lehetett tudni, mert megallt a hcg novekdes.
Szoval a lenyeg: a pmasodik esetben, amikor mar uh-n is lattak peezsakot, mint nalad most, akkor nekem megmaradt a rengeteg pecseteles/verzes ellenere!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!