Pozitívat teszteltem :-)! 3 napra rá rózsaszínes folyást tapasztalok, de csak kis mennyiségben. Nagyon megijedtem és nyugtalan vagyok, bár nem görcsölök és a tünet sem erősödött. Volt valakinek hasonló?
# 8: A vetélésnek többféle oka lehet, ezek közül az EGYIK a progeszteronhiány, ami anyai ok (tehát nem a babával van gond, hanem az anya szervezete nem termel elég hormont).
Ha más ok miatt vetél el, azt a progeszteron sem menti meg (ez tapasztalat - kétszer vetéltem el progipótlás mellett).
Angliaban nem adnak progeszteronpotlast verzeskor ( azt mondjak ha megmarad megmarad anelkul is )
Nekem is volt verzesem az 5 . heten, szerencsere minden rendben volt, haematoma miatt volt, de egybol mentem a korhazba.
Az a biztos, ha lát holnap egy orvos, legalább megnyugtat.
Merthogy úgysem lesz semmi baj, ne aggódj! :)
Ja, és azért próbál meg pihenni sokat, és a magnézium szedése sem árt.
Nekem azt mondta anno az orvosom, hogy pihenjek le és másnap hívjam fel újra és megbeszéljük mi legyen.
Mert szerinte ha berohanok és hüvelyi uh-val megnéznek, nem biztos,h az használ... (ő nem volt itthon és amúgy sem uh-z) Pihentem 2 napig, a kis barnázás után nem is volt semmi, de kaptam vmi gyógyszert.
A derékfájás valóban jelenthet jót is, nekem pl. az elején pár hetesn, szó szerint majd leszakadt a derakam, iszonyúan fájt, sőt görcsölgettem is, mintha meg akarna jönni. A magnézium megoldotta a problémákat szerencsére. :)
Szóval még tényleg bármi lehet, ne csüggedj, szoritok, hogy ne jöjjön meg...tudom mit érzel, én is 36 elmúltam mikor sikerült a baba, 4 év várakozás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!