Megtartanatok a helyemben babat, ha?
Kedves utolso neked mi a semmi?
Amugy meg nem lehet mindenki szuperintelligens, orulj neki h te a felsobb reteghez tartozol, de azert nem kene lenezned azt, akinek 8 altalanosa van, mert ez nem vall egy inteligens ember gondolkodasara!
Hidd el ismerek par nagyon intelligens es tajekozott komuvest es szobafestot, meg jopar kiallhatatlan es emberileg nulla orvost meg jogaszt! ;)
Egyet mar megtanultam, nem az iskola szamait, manapsag mar divat egyetemre jarni...
Kérdező! Senki nem vitatja, hogy az intelligencia nem iskolázottság kérdése. Nem is tudom, hogy jött ez ide...
Attól, hogy valaki lediplomázik 23-24 évesen miért lenne szuperintelligens? Nem értem. Kifejtenéd az összefüggést a kettő között? Én tanultam az egyetemen és mellette 8 órás munkám volt, több műszakos, viszont rugalmas munkaidő. Csak leírom, hogy ezt 21-24 éves korom között csináltam és nem érzem, hogy szuperintelligens lennék ettől. Csupán fiatal voltam, nem voltak kötöttségek az életemben és megtehettem, hogy egyetem mellett dolgozzak. Nem is sok szabadidőm volt. 31 évesen szültem az első gyermekemet úgy, hogy sok sok évnyi munkaviszony volt a hátam mögött, de ezzel nem felvágni akarok félre ne értsd! Szerintem ez lenne a normális. És nem futottam be nagy karriert, nem lettem manager meg hasonlók, de nem gyesre szültem.
Hogy megértsd valahogy: Én nálad azt látom problémának, hogy 31 évesen teherbe estél és a net népének véleményét kéred ki, hogy mi legyen. Ez szomorú és az is, hogy 31 évesen gyakorlatilag a szüleid tartanak el, míg te ilyenkor lébecolsz az egyetemen 21 helyett. Érted???
Én amúgy már leírtam, még egyszer megteszem, ha magadtól nem látod át a helyzetet, megszülném, mert nem vagy mai csirke, még, ha Te annak is gondolod magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!