Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartanatok a helyemben...

Megtartanatok a helyemben babat, ha?

Figyelt kérdés
Egyedul, 31 evesen, elso gyerek, de csak reszmunkaidoben dolgozok, tehat eleg szukosen eleg, a nagyszulok tehetosek, de konzervativak, nem orulnenek, hogy egyedul vallalnek gyereket, sajat lakas van, kocsi nincs...
2016. febr. 21. 16:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
52%
Te nagyon el vagy tájolva, ha azt gondolod, hogy 31 évesen ez valami. érettségi, szakma, nyelvtudás meg nem kunszt, ha külföldön éltél. most meg anyuka vállakozásában dolgozol egyetem mellett. szerinted ez büszkeség? én írtam, hogy kb. 21 évesnek való életet élsz. egy döntésképtelen tesze tosza vagy anyuka szoknyája mellett. gratulálok!
2016. febr. 24. 21:25
 22/32 anonim ***** válasza:
45%
Hát nem tudom, le lehet pontozni,de én 23 évesen lediplomáztam, sikerült 5 év alatt elvégezni az 5 éves egyetemet, ami mellett egyébként dolgoztam, nem a szüleimen élősködtem. Azóta jogászként dolgozom, 26 évesen férjhez mentem, és minden szempontból önállóak vagyunk. Gyerek még nincs, de szeretnénk. Úgyhogy ennyit erről..én is gáznak tartom, ha valaki 31 évesen semmit sem tud felmutatni.
2016. febr. 25. 09:15
 23/32 A kérdező kommentje:

Kedves utolso neked mi a semmi?

Amugy meg nem lehet mindenki szuperintelligens, orulj neki h te a felsobb reteghez tartozol, de azert nem kene lenezned azt, akinek 8 altalanosa van, mert ez nem vall egy inteligens ember gondolkodasara!

Hidd el ismerek par nagyon intelligens es tajekozott komuvest es szobafestot, meg jopar kiallhatatlan es emberileg nulla orvost meg jogaszt! ;)

Egyet mar megtanultam, nem az iskola szamait, manapsag mar divat egyetemre jarni...

2016. febr. 25. 09:29
 24/32 anonim ***** válasza:
57%
Csak azért írtam le mindezt, mert amikor megkérdeztem, hogy 31 évesen miért csak itt tartasz, akkor jól lepontoztatok, majd valaki feltette a kérdést, hogy miért mi hol tartunk, akkor gondoltam leírom.
2016. febr. 25. 09:49
 25/32 anonim ***** válasza:
Egyébként nem egyetemre járni a divat manapság, hanem az egyetemen lógni, és a szülők nyakán.
2016. febr. 25. 09:50
 26/32 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a mai fiatalakot, en kerek elnezest! :)
2016. febr. 25. 09:53
 27/32 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező! Senki nem vitatja, hogy az intelligencia nem iskolázottság kérdése. Nem is tudom, hogy jött ez ide...

Attól, hogy valaki lediplomázik 23-24 évesen miért lenne szuperintelligens? Nem értem. Kifejtenéd az összefüggést a kettő között? Én tanultam az egyetemen és mellette 8 órás munkám volt, több műszakos, viszont rugalmas munkaidő. Csak leírom, hogy ezt 21-24 éves korom között csináltam és nem érzem, hogy szuperintelligens lennék ettől. Csupán fiatal voltam, nem voltak kötöttségek az életemben és megtehettem, hogy egyetem mellett dolgozzak. Nem is sok szabadidőm volt. 31 évesen szültem az első gyermekemet úgy, hogy sok sok évnyi munkaviszony volt a hátam mögött, de ezzel nem felvágni akarok félre ne értsd! Szerintem ez lenne a normális. És nem futottam be nagy karriert, nem lettem manager meg hasonlók, de nem gyesre szültem.

Hogy megértsd valahogy: Én nálad azt látom problémának, hogy 31 évesen teherbe estél és a net népének véleményét kéred ki, hogy mi legyen. Ez szomorú és az is, hogy 31 évesen gyakorlatilag a szüleid tartanak el, míg te ilyenkor lébecolsz az egyetemen 21 helyett. Érted???

Én amúgy már leírtam, még egyszer megteszem, ha magadtól nem látod át a helyzetet, megszülném, mert nem vagy mai csirke, még, ha Te annak is gondolod magad!

2016. febr. 25. 13:49
 28/32 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval.
2016. febr. 25. 13:52
 29/32 A kérdező kommentje:
Aki jogira jar munnka mellet, mar ne is haragudj de nm atlagos iq val rendelkezik
2016. febr. 25. 17:49
 30/32 A kérdező kommentje:
Ki mondta h a szuleim eltartanak???
2016. febr. 25. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!