Megtartanatok a helyemben babat, ha?
Szerintem is önzés, de ebben az esetben nem szándékosan egy egyéjszakás kapcsolatból estél teherbe.
Azt mondod, hogy a nagyszülők konzervatívok. A konzervatív emberek szemében sokkal nagyobb bűn az abortusz. Beszéltél már velük erről? Én annak idején csak úgy megkérdeztem anyukámat, hogy mit szólna, ha terhes lennék, és nem lenne apja. Azt mondta, hogy természetesen nem örülne neki, de akkor felneveljük együtt.
A férfinak akkor is fizetni kell, ha már nem vagytok együtt. Családi pótlék, gyes, gyerektartás, azért egy minimálbér összejönne belőle, van saját lakásod, azért ez nem annyira borzaszó, pláne, ha még a szüleid is segítenek.
A munkahelyed megvárna? Ha részmunkaidőben vagy, és találsz bölcsődét, akár fél év után is visszamehetsz, annyit meg tényleg ki lehet bírni.
34 evesen egyedul, kis alberlet, kocsi nincs, csalad nincs a kozelben, semmi segitseg, nincs felretett penz, van viszont diplomam es keresett jo munkam. Na igy szultem.
Eletem legjobb dolga ami tortent velem !!!
Oh, szuleimmel soha semmi ilyenrol nem beszeltunk, soha semmilyen felvilagositast se kaptam, meg elso menstruaciokor sem... Tuti dobnanak egy hatast, ha megkerdeznem, hogy mi lenne ha terhes lennek?! :)
Anyukam vallalkozasaban dolgozok, szoval visszavenne, de kozben egyetemre is jarok levelezon (ezert reszmunkaidoben dolgozok) meg masfel ev kell a diplomaig meg fel ev munkagyakorlat, ugy gondoltam, hogy parom ha segit, meg a nagyszulok is, menne az egyetem a babazas mellett, de most egyedul nem igy latom... De lehet, hogy most csak tul borulatu vagyok...:)
szerintem örülnének, hogy végre unokázhatnak. nem 15 vagy, hogy hátast kellene dobniuk...
mondjuk szerintem 31 évesen kb 21 évesnek való életet élsz. ideje lenne felnőnőd végre! nem egy tini vagy!
ha anyádék eddig eltartottakakkor eztán is elfognak babával együtt! tartsd meg!
Én is egyetemre jártam és dolgoztam 31 évesen, szerintem azok szólják le, akiknek nincs agyuk egyszerre a kettőhöz (kíváncsi vagyok, ők mit értek el, a kedves 14-es és 15-ös, amihez képest ez "csak" ennyi...)
Szerintem a körülmények adottak, ha meg akarod tartani, innentől teljesen a te döntésed.
En naivan ugy gondolom, hogy a "te meg csak itt tartasz?!" kerdest ugy erti a valaszolo, hogy masnak 31 evesen, mar legalabb 1 vagy 2 gyereke, ferje van, no nekem meg semmi! Nem hiszem, hogy a tanulmanyaimra gondol, hisz szakmam, erettsegim, eros nyelvtudasom van. Aztan meg a csoporttarsaim kozul, ha leszamitjuk a nappalirol kibukottakat, a legfiatalabbak koze tartozom, tehat azt, hogy erre gondolna kizarom! :)
Egyikotok felajanlotta, h irhatok neki privatot, lehet elnek a lehetoseggel, ha megtartom a babat, koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!