Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezzel "jelezni" akar valamit...

Ezzel "jelezni" akar valamit a picurka odabentről?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem hogyha fekszem A bal oldalt feküdve teljesen nyugodt nem "rúgkapál" de ha háton fekszem egyből úgy beindul!

Ez azt jelenti hogy ha erősen rugdos hogy nem jó neki úgy ahogy fekszem és mozdulásra akar bírni?vagy ez h.ülyeség?

2010. márc. 31. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy éppen jó kedve van. Nekem akkor indult be, amikor jobb oldalamon feküdtem.
2010. márc. 31. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Én csak akkor érzem a mozgását, ha leülök. Igazi kis hajcsár! :)
2010. márc. 31. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ha a jobb oldalamon fekszem addig rugdos mig át nem fordulok a másik oldalamra:-)))Szerintem kényelmetlen neki az a póz,ezért jelez.33 hetes km
2010. márc. 31. 14:37
 4/5 A kérdező kommentje:
:)Tudják hogy kell elérni amit akarnak:D
2010. márc. 31. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy idősebb terhességnél már nem feltétlen tesz jót a babának ha háton fekszel mert az izmok meg minden húzódik és nem kap elég oxigént. Nem akarlak megilyeszteni meg hülyeséget sem írni, a napokban olvastam lehet hogy pont itt.
2010. márc. 31. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!