Az Eda-t a Sote 2 n hol (kinél) kell előre jelezni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 13:50
1/2 A kérdező kommentje:
Senki nem kért ott epidurálist?
2011. máj. 31. 18:22
2/2 anonim válasza:
Én kértem volna, de az orvosom válasza az volt, hogy nincs már rá idő. Mivel ha jól tudom az kb. 40 perc mire beállítják, így szülés vége felé már nem adnak.
Elvileg a SOTE-n folyamatosan van altatóorvos, így van lehetőség bármikor EDA-t kérni, de előtte jó ha elmész az aneszteziológushoz. Kikérdez minden féléről. Mivel én úgy voltam, hogyha úgy alakul, akkor kérek, így elmentem. Biztos ami biztos; a fájások között nem tudtam volna válaszolni valószínüleg.
Nekem fogadott orvosom volt, így én neki mondtam, hogy kérek. Ő meg mondta, hogy már nem ad. :)
De szerintem ne erre készülj, hogy tuti lesz EDA. Lehet pikk-pakk megszülsz (kívánom Neked) és nem is lesz rá szükség.
Könnyű szülést Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!