A dopegyt mellett (3x1) mindig, minden körülmények között jó-e a vérnyomásotok, vagy néha egy-egy kiugrás belefér (mondjuk stresszesebb napon 140/70? ) Vagy ezt már jelezni kell a dokinak?
Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 17:37
1/3 csill79 válasza:
Szia.
Nekem azt mondta a dokim,hogy 1-1 kiugrás még belefér.
És különben is 140/90 felett van gáz,ha csak az egyik érték nagyobb akkor még nincs baj.Ha többszöri mérésnél magasabb mint 140/90 akkor hívd fel a dokit,de ne idegeskedj.
2/3 anonim válasza:
Én 2*1 szedek, itthon mindig jó, dokinál védőnőnél mindig magas. Naponta mérem itthon és mindig viszem magammal ha méretni megyek. Elhiszik, hogy jó, magammal szúrnák ki ha mégis magas lenne.
3/3 anonim válasza:
Én is 3x1-et szedtem. Nekem attól sem ment 140 alá. Az utolsó hónapban kórházban feküdtem, ott napi 5-ször mérték, de nem csináltak semmit. A kisfiam egészségesen született, 41 hét 6 napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!