Tényleg ennyire borzasztó a gyerekvállalás?
Engem is riogattak, hogy a gyerekvallalas igazából egy istencsapása. Csak hetekig, minden éjszakát atüvöltő babakrol hallottam, vérző mellbimbòròl, hasfajos gyerekek idegtépő sírásáròl szólt a fáma, napi 1-2 óra alvással, amit a legtöbb kismama 14 részletre elosztva aludt.
Namarmost a gyerekem nem sírós. Sír, ha álmos, vagy fáradt és ennyi.
Majdnem 7 órát alszik egybe, könnyű altatni is.
Nem szoptatok, nem vérzett a mellbimbom.
Hajat mosni meg akkor megyek el, amikor elaludt, fürdőbe beviszem a Bebiőrt, ha felebred, máris ott vagyok.
Nehogy azt hidd, hogy annyira fárasztó! A legtöbben tuldramatizálják, nem tudom miért, talán olyan típusok, akik azelőtt tervszerűen éltek, aztán nem bírják ki, hogy a gyerek nem egy terv. Sok rugalmasság kell.
Attól meg kár megijjedni, hogy sír a gyerek. Ez a dolga, örülni kell neki, mert azt jelenti, hogy kommunikatív. Neked annyi a feladatod, hogy a legtobbszor eltalald miért csinálja. Ha párszor nem jön össze na bumm, ki nem hibázik? :)
Könnyű szülést és jó babazast nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!