Hirtelen éhségérzet? Mit tegyek ellene?
14hetes vagyok.1hete állandóan éhes vagyok.Próbálom visszafogni magam de szenvedek.Nem eszek sokat amúgy ibkább többször keveset.Nehezíti a helyzetet hogy csa bizonyos ételek esnek jól sok dologtól undorodom.Eddig az elejétől 2kgot híztam.Amin én meglepődtem.Hozzáteszem már terhesség előtt is vizesedtem elég durván.
Hogy lehet ezt a farkaséhséget kontrollálni.Úgy erzem sosem telítődök el.De egy normàl adag ételt nem tudok megenni egyszerre.
Én is így voltam, a cukorterhelésen derült ki az oka: hogy nekem nem sokkal evés után leesett a cukrom, szinte rosszul voltam az éhségtől.
Sajnos a terhesség végére nagyon sokat híztam (30 kiló felett) toxémia miatt. Dokim azt mondta, hogy olyan enzim volt a véremben, ami ezt okozta, nem nagyon tudtam volna semmit tenni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!