Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetesen folyamatos éhségérzet?

8 hetesen folyamatos éhségérzet?

Figyelt kérdés
Kb. 3 napja hajnalban felkelek mert annyira korog a gyomrom, hogy nem tudok visszaaludni. Eszem mondjuk egy virslit , úgymár vissza tudok. Egész nap óránként, két óránként olyan éhségérzet jön rám, mintha fél napig nem ettem volna előtte. Szerintetek mit tehetnék ez ellen? Normális ez egyáltalán?
2013. nov. 5. 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Azért ne mindig csülkös pacallal csillapítsd majd, mert könnyen megugorhat a súlyod hirtelen. Az meg nem túl egészséges.
2013. nov. 5. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Lesznek még ilyen időszakok. Múlt héten voltam 24 hetes és alig ettem valamit. Most 25 hetes és 5 napos vagyok és egész napos zabarohamom volt. Annyit tudsz tenni, hogy mindig eszel de csak keveset. Nálam ez működik. :-)
2013. nov. 5. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia.Igen,normális,Én jelenleg a 14 hétnél tartok,de még most is folyamatosan éhesnek érzem,magam,illetve nem mindig ez miatt eszek,hanem mert elég hányingeres vagyok,így ha nem eszek kb félóránkét,legalább párfalatot,akkor utána,egész nap rajtam van a hányhatnék,és sajna sokszor hányok is e-miatt.Ne agódj ez nem gond,ez természetes. :) Boldog babavárást. :)
2013. nov. 5. 20:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Bárcsak tudnék csülköt enni, de szinte alig van étel amire rá tudok nézni. Remélem idővel jobb lesz!
2013. nov. 5. 20:39
 5/9 anonim ***** válasza:

De jó, én még csak 6 hetes vagyok, és nálam pár napja kezdődött, tök ciki mikor a munkahelyemen-ahol még nem tudják-hangosan korog a gyomrom. :)

a párom meg csak jókat nevet rajtam, mikor indulok a konyha felé :)

2013. nov. 5. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet, már benyomtam egy közepes pizzat, de már megint éhes vagyok. 6 hetes vagyok, de eddig ezen kívül más "panaszom" a sûrû pisilés mellett nincsen (lekopogom).
2013. nov. 5. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:
ha éhes vagy, egyél. ha nem vagy éhes, csak kívánós (az ízt akarod érezni), akkor azért ne kelj fel éjjel. ennyi.nem olyan bonyolult ez. a kettőt azért jól el lehet különíteni egymástól. én úgy ettem, mint a gép, de normális, tápláló kajákat és nem azért mert kívánós voltam, hanem mert szó szerint mardosott az éhség. 3 hónapos a babám és újra 48 kg vagyok pedig, igen, kedves előző hozzászóló, bőven volt benne csülökpörkölt is :)
2013. nov. 5. 20:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Mivel szinte semmi nem esik jól, már csak a kedvenceim gondolatától is hányingerem van, nem kívánósságról van szó. Szó szerint annyira korog és mardos, mintha egy napja nem ettem volna.
2013. nov. 5. 20:50
 9/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok. akkor egyél. kb bármit ami lemegy és ott is marad (és terhesen megengedett, persze)

kitartás, csak az eleje ilyen! :)

2013. nov. 5. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!