8 hetesen folyamatos éhségérzet?
Figyelt kérdés
Kb. 3 napja hajnalban felkelek mert annyira korog a gyomrom, hogy nem tudok visszaaludni. Eszem mondjuk egy virslit , úgymár vissza tudok. Egész nap óránként, két óránként olyan éhségérzet jön rám, mintha fél napig nem ettem volna előtte. Szerintetek mit tehetnék ez ellen? Normális ez egyáltalán?2013. nov. 5. 20:24
1/9 anonim válasza:
Azért ne mindig csülkös pacallal csillapítsd majd, mert könnyen megugorhat a súlyod hirtelen. Az meg nem túl egészséges.
2/9 anonim válasza:
Lesznek még ilyen időszakok. Múlt héten voltam 24 hetes és alig ettem valamit. Most 25 hetes és 5 napos vagyok és egész napos zabarohamom volt. Annyit tudsz tenni, hogy mindig eszel de csak keveset. Nálam ez működik. :-)
3/9 anonim válasza:
Szia.Igen,normális,Én jelenleg a 14 hétnél tartok,de még most is folyamatosan éhesnek érzem,magam,illetve nem mindig ez miatt eszek,hanem mert elég hányingeres vagyok,így ha nem eszek kb félóránkét,legalább párfalatot,akkor utána,egész nap rajtam van a hányhatnék,és sajna sokszor hányok is e-miatt.Ne agódj ez nem gond,ez természetes. :) Boldog babavárást. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Bárcsak tudnék csülköt enni, de szinte alig van étel amire rá tudok nézni. Remélem idővel jobb lesz!
2013. nov. 5. 20:39
5/9 anonim válasza:
De jó, én még csak 6 hetes vagyok, és nálam pár napja kezdődött, tök ciki mikor a munkahelyemen-ahol még nem tudják-hangosan korog a gyomrom. :)
a párom meg csak jókat nevet rajtam, mikor indulok a konyha felé :)
6/9 anonim válasza:
Nálam is ez a helyzet, már benyomtam egy közepes pizzat, de már megint éhes vagyok. 6 hetes vagyok, de eddig ezen kívül más "panaszom" a sûrû pisilés mellett nincsen (lekopogom).
7/9 anonim válasza:
ha éhes vagy, egyél. ha nem vagy éhes, csak kívánós (az ízt akarod érezni), akkor azért ne kelj fel éjjel. ennyi.nem olyan bonyolult ez. a kettőt azért jól el lehet különíteni egymástól. én úgy ettem, mint a gép, de normális, tápláló kajákat és nem azért mert kívánós voltam, hanem mert szó szerint mardosott az éhség. 3 hónapos a babám és újra 48 kg vagyok pedig, igen, kedves előző hozzászóló, bőven volt benne csülökpörkölt is :)
8/9 A kérdező kommentje:
Mivel szinte semmi nem esik jól, már csak a kedvenceim gondolatától is hányingerem van, nem kívánósságról van szó. Szó szerint annyira korog és mardos, mintha egy napja nem ettem volna.
2013. nov. 5. 20:50
9/9 anonim válasza:
utolsó vagyok. akkor egyél. kb bármit ami lemegy és ott is marad (és terhesen megengedett, persze)
kitartás, csak az eleje ilyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!