Mitől lehet a folyamatos alhasba szúrkálás?
Egyfolytában szúrkálgat megállás nélkül. Kicsit elfáradtam, mert takarítottam és éreztem h sok, ezért le is feküdtem pihenni. Azóta szúrkál az alhasamban. Most vettem be mg-ot, remélem elmúlik tőle. A baba rendesen mocorog. Lehet megerőltettem magam egy kicsit és a baba így jelzett h elég lesz? Nem lehet baj ebből ugye?
36+3 hkm
Ha csak szurkálgat,de nem keményedik a pocakod és nincs mensi szerű görcsöd sem és a derekad sem fáj,akkor tuti,hogy nincs semmi gond!
Ha viszont fájdogál a derekad is meg görcsölsz is meg keményedsz is,akkor jóslófájásokkal állsz szemben.Ami ebben a terhességi hétben már normális.Pihenj,még jó lenne ha legalább 2 hétig bent maradna a babód..persze ha most szülnél meg,már akkor sem lenne semmi baja sem,de azért csak maradjon még odabent egy kicsit. :)
11 hetes fiú anyuja
Szerintem a szurkálás még nem jósló.Biztos,hogy túlterhelted magad,és ez lehet a baj.Pihenj sokat és ha kell akkor vegyél még be mg-ot.
Igen már ilyenkor is nyílhat a méhszáj,van akinek már huszon x héten is nyílik.
Nekem úgy volt,hogy engem 28 hetesen vizsgáltak meg,akkor teljesen zárt voltam,majd legközelebb már csak 39+6 hetesen(de akkor már tágulási vérzésem is volt),akkor volt 1 ujjnyi a méhszáj.Ennyivel kihúztam a 40+3 hetesig,és ennyivel is feküdtem be a szülőszobára.A többit már ott nyíltam.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!