Folyamatos szurkálás a hüvelyben, fájó alhas mire utalhat?
Normálisnak mondható kora terhességi tünet. Növekszik a méh, tele vagyunk idegvégződésekkel a hüvelyben, oda sugárzik. Pihenj sokat, nekem is volt ilyen, semmi gond.
Főleg mivel meg is néztek, nyugodt lehetsz!
Nekem nemrég ugyan ez volt, szúrkálás, alhasi fájdalom, nem akarlak megijeszteni, de nekem 5 nap kórház lett, mivel elkezdett nyílni a méhszájam, persze nem biztos hogy a te esetedben is ez van. Valószínű tényleg a méhszalagok nyúltak. Az ügyeleten nőgyógyász vizsgált?
32 hkm
Nekem is szokott ilyen lenni,de semmi gond.Ez a "velejáró". :)
16hét3napos kismama.
Köszönöm,most megnyugtattatok,bár a panaszok még mindig megvannak.Nőgyógyász nézett mindent,zárt a méhszáj,magzatvíz nem szivárog.Csak azért félek,mert kisfiamnál ilyen nem volt soha.Tök fura,mintha lent ki akarna pottyani a babám-röhej,de ilyen.Közbe fáj a hasam-nem görcsösen olyan menzis közepes állandó fájás,a hüvelyembe meg mintha kést forgatnának.Magnéziumot kaptam rá.
Akiknek volt ilyen meddig tartott?Volt valami házi praktika ami enyhítette esetleg?
a baba egyébként elöl és lent tapad,egyenlőre a lepény még takarja a méhszájat,lehet,hogy emiatt érzem jobban?Ahogy nől,nyomhatja a hólyagot?Dokit is kérdeztem erről,de Ő nem tartotta valószínűnek.Saját orvosom épp hazament ügyeletből nem akartam visszarángatni,vele másfél hét múlva találkozom csak.Tarthat ez több napig is egyébként?A fájdalom teljesen elviselhető,inkább csak aggasztós jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!