Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen erős, és milyen érzés...

Milyen erős, és milyen érzés koraterhességnél a szurkálás? Folyamatos, vagy csak egyszer-egyszer szurkál?

Figyelt kérdés
2008. febr. 27. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon erős, és nem is folyamatos, inkább bele-bele szúrkod.Persze ettől lehetnek eltérések, hisz nem vagyunk egyformák.Ha nagyon elviselhetetlen, érdemes orvoshoz menni.

Ha csak néha-néha szúr, az nem baj.Ill.ha folyamatosan is pár órán át, de nem erős,az sem baj.

Remélem érthető voltam, és segítettem.

2008. febr. 27. 13:28
 2/3 bettty ***** válasza:
100%

nem erős csak néha beleszúrkál! Még olyan is van hogy a hüvelybe nyilal bele(nálam)! Nem kell megijedni! Én is megijedtem, de megnyugtattak hogy ez természetes és végig lesz ilyen!

Boldog babavárást neked!

16 hetes kismama

2008. febr. 27. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a meg akar jönni érzés volt meg úgy 10 hétig, a szurkálás utána kezdődött olyan 20 hét körül.

De nem állandó és nem elviselhetetlen állapot, természetes, hisz nől a méh-)

2008. febr. 27. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!