Terhesség alatti éhségérzet megszüntetése?
Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, de engem borzasztóan megvisel ez a folytonos "éhségérzet", amit csak idézőjelesen neveznék annak, mert enni abszolút nem bírok semmit, undorodom az ételtől mert rögtön ez a hülye érzés jut eszembe. Cickafarkfű teát ittam, attól valamennyire normalizálódott ez a helyzet illetve a görcseim is "elmúltak" (két napja olyan, mintha a derekammal együtt a méhem, mindenem le akarna szakadni, nagyon erős fájdalom volt) de ha nem iszom mindennap akkor megint előjönnek ezek. Van valami biztos módja annak, hogy megszüntethető legyen ez az "éhségérzet" vagy legalább elviselhetőbb? ár aludni sem tudok tőle, kikészít.2013. febr. 26. 22:27
1/4 anonim válasza:
Szedjél terhes vitamint! Akkor elmúlik! 2 éves fiúcska mamája+ 8hetes terhes kismama egyben :)
2/4 anonim válasza:
A vitamintol elvileg fokozodik azetvagy,a B vitamintol egszen pontosan.Az alma idealis mikor megehezel. Lassan emeli meg a vercukrot,elteltseg erzetet kelt, edes es finom!
3/4 anonim válasza:
Nekem semmi nem vált be, ki kellett "böjtölnöm", hogy elmúljon. Szörnyű, tudom miről beszélsz. Sajnos a terhességekkel egyre később múlt el, ez a harmadik babóm, itt kitartott a 15 hétig...Így keltem és így feküdtem. Talán az segített icipicit, ha többször ettem pár falatot, bár utána meg hányingerem volt, még a víztől is. Sajnos jó tanáccsal nem szolgálhatok, csak biztatlak, hogy kitartás, elmúlik... és jön más:-)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az almát kipróbálom.
2013. febr. 27. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!