Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » En 50 kg-os voltam amikor...

En 50 kg-os voltam amikor teherbe estem. Most 23hetes terhes vagyok, hány kg a normális súlynövekedés ilyen korban?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 20:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia!Én 82-ről indultam és már +11-nél járok!25 hetes vagyok!Az elejétől 180g szénhidrát diétával!!!Szóval én nem tudom mi normális és mi nem...de ez van és kész!Esetleg még azt tudnám kipróbálni,hogy nem eszek egy falatot se és akkor talán nem híznék:((((
2010. márc. 31. 06:09
 12/13 anonim ***** válasza:

20:53-as. A baba súlya 2650gramm volt és 50 centi, gyönyörű formás, egészséges baba. Most 1 éves és 10 kiló.

megvolt minden amit leírtál, de 5 hónapon keresztül csak a krumpli maradt meg bennem. A doki azt mondta nem szükséges befeküdnöm, mert a baba gyarapodott rendesen.

ZT

2010. márc. 31. 10:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Én írtam a könyvből az infókat!Remélem nem bántottam meg vele senkit!Nem bántásnak írtam!Természetesen a test nem a könyvhöz igazodik!Az enyém sem!ÉLn is rohamosan híztam a lányommal anno, de le is fogytam!Mindig azt mondom, 9 hónap alatt jött föl, majd 9 hónap alatt le is megy!Én szerencsés alkat vagyok, mert nagyot nőt a hasam, de csíkoknak nyoma sincs, pedig előtte vézna voltam mint a ropi!Egyedül a cicim ami csíkosodott, mert 75-80cm-rel kezdtem, és 102 volt mikor szülni mentem, és utána ég a tejbelővelés....!Ez más sok volt neki!Hiába kenhettem én bármivel!
2010. márc. 31. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!