En 50 kg-os voltam amikor teherbe estem. Most 23hetes terhes vagyok, hány kg a normális súlynövekedés ilyen korban?
Én 58-al kezdtem, 68-al mentem szülni, szülés után ismét 58. 10 kiló a megengedett hízás a 9 hónap alatt orvosilag.
Még mielőtt mindenki le+ugatna, nem érdekel, ha valaki 30 kilókat szed fel, csak ne reklámozza, mert annyi hízás már nem normális.
Akkor neked kedves uccso NEM A 10KG megengedett orvosilag!!!
altlag 7-12kg köze teszik, de lehetnek extrem esetek is amikor ajanlott a 15 kg hizas is!!!vagy 20kg, ez a kismama sulyatol egeszsegi allapotatol függ. Aki tulsulyosan kezdi a terhesseget annak kevesebbet, mig aki 30kg-val annak joval többet kell hiznia a terhesseg alatt.
Amugy ha normal testalkattal voltal 50kg akkor saccra jo a 10kg azaz most olyan 4-5 körül jarsz, az a jo ez alapjan, de ezt sem lehet kiszamolni, van aki csak az uccso honapokban szed fel van aki a legelejen es a vegen alig,tök kismamafüggö.(mert ha te egy 2 meteres modell vagy 50kg-val akkor akar a 30 kilo is elfer rajtad) Ha egeszsegesen taplalkozol es odafigyelsz nem lesz baj.
20:29-estől kérdem, és nem fektettek be kórházba??Én is sokat fogytam, de ez durva!Mekkora babád lett?Te akkor rengeteget fogytál4Van egy prof által írt kismama könyvem és abbal megvan hogy mi minden nyomja a súlyt terhesség alatt!
3 kiklós gyerkőc (átlagban)
500grammos lepény
1000-1500gr vértöbblet,
a méh, és az emlők tömege akár 1-1 kiló lehet
1-1.5liter víz (össz testben, nem csak a magzatvíz)
Ez mind súly, és ez a minimum ami kell egy terhességnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!