Terhesség alatt ihatom a teámat és ehetem az ételeimet ciklamát és szacharin tartalmú édesítővel?
6hetes kismama vagyok,egy ideje szinte mindent édesítővel iszom eszem,mert hajlamos vagyok a cukorbetegségre!Nem vagyok cukor beteg,de ha kicsivel több cukrot eszem rosszul leszek!Úgy hallottam a szacharin és a ciklamát is veszélyes a babára nézve!Ha ez igaz mit használhatok helyette?!
(cukor kizárva)
Szia,
én is csak édesítőt használok, de nem sokat. Most vettem a patikában stíviát, teljesen természetes édesítő.üdv 30 hetes kismama
szia, én is a sztíviát ajánlom.. Viszont egy kérdés: a fruktóz nem jó neked? Glikémiás indexe 22.. nem kell inzulint használnia a szevezetednek hozzá. Tudom, mert nekem diétáznom kell- szénhidrát szegény- bár én most épp nem vagyok várandós és cukorbeteg sem, "csak" az előszobájából próbálok kikerülni.. nekem inzulin rezisztenciám van..
a fruktóz- gyümölcscukor természetesebb, mint azok a mesterséges szerek. Sztívia jó nagyon, csak drága, de én csak azt használnám szívem szerint mindenhez.
Szia:) 1kg os volt 1000, megnéztem, találtam egy bontatlan csomagolást:) én ki szoktam tenni edénybe-zárhatóba.
Egyébként az rá is van írva, hogy cukorbetegek szorbitból és fruktózból 30 got fogyaszthatnak a megengedett szénhidrátmennyiségen belül.. diétás milka is fruktózos:) az a legjobb diétás csoki:D
igen, neki tutira írnak fel, én is szorgalmazom majd az öcsémet, hogy írasson fel, mert én csak azt fogyasztom, akkor meg miért ne vegyem olcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!