Hogyan lehet túltenni magunkat azon, ha nem olyan nemű a gyerek, mint amilyet szerettünk volna?
Én mindig is lányt szerette volna, de az orvos szerint fiú lesz. Párom örül, ő fiút akart, lányt nagyon nem. De én nem tudom elképzelni magam fiúval. Gyerekkoromban is csak lányok voltunk otthon, nagyanyám, anyukám, én, húgom. Nagyon nőies nő vagyok, és nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz egy fiú.
Hogyan lehet túltenni magam ezen? Akiknek fiai vannak, elmondjátok, hogy mi a jó abban, ha fiad van?
A 12 hetes Uh-n még nagyon bizonytalan a neme. Nekem azt mondták, kislány lesz (12+4), de nem volt még megörökítve semmi, aztán a 16. héttől már kuki-s felíratú képeket kaptam. Barátnőm ugyanígy járt.
Amúgy én is mindig kislányt képzeltem el magamnak, de amikor pozitívat teszteltem, onnantól kezdve úgy éreztem, kisfiú. Így nekem a 12 hetes uh volt egy picit csalódás, de örültem, hogy egészségesnek látja a dokit. Aztán amikor a 16 hetesen közölte, hogy tuti fiú, megörültem, hogy mégis jól éreztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!