Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet túltenni magunkat...

Hogyan lehet túltenni magunkat azon, ha nem olyan nemű a gyerek, mint amilyet szerettünk volna?

Figyelt kérdés

Én mindig is lányt szerette volna, de az orvos szerint fiú lesz. Párom örül, ő fiút akart, lányt nagyon nem. De én nem tudom elképzelni magam fiúval. Gyerekkoromban is csak lányok voltunk otthon, nagyanyám, anyukám, én, húgom. Nagyon nőies nő vagyok, és nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz egy fiú.

Hogyan lehet túltenni magam ezen? Akiknek fiai vannak, elmondjátok, hogy mi a jó abban, ha fiad van?

2016. febr. 6. 17:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%
Igazából nem értem mi köze a gyerek neméhez annak,hogy te nagyon nőies nő vagy??? Nekem fiam van most két éves.Először én is lányra vágytam de nem annyira,hogy ne őrüljek annak ha mégsem lesz az. Most várjuk a második babát jó lenne egy kislány de most is ha fiam lesz nem fogom bánni sőt csak egészséges legyen.Fogd úgy fel ha most nem akkor majd a második.Így hozta a sors.A fiukat s lehet vagányan cukin öltöztetni amikor babák ..ha lányod van az se ezer százalék,hogy majd a habos babos cuccokat fogja szeretni vagy kis finom csajos kislány lesz..barátnőm lánya felér 6 fiúval.
2016. febr. 6. 21:26
 22/27 anonim ***** válasza:
64%
fiúban az a jó, hogy nem kell hordania vattacukor ruhákat, nem fog nyávogni és nagyon bújósak, szeretetéhesek anyára, felnőve meg nem kell félteni a "becsületét", vagy égni miatta.(már bocsánat a kifejezésért)
2016. febr. 6. 22:39
 23/27 anonim ***** válasza:
46%

A 12 hetes Uh-n még nagyon bizonytalan a neme. Nekem azt mondták, kislány lesz (12+4), de nem volt még megörökítve semmi, aztán a 16. héttől már kuki-s felíratú képeket kaptam. Barátnőm ugyanígy járt.

Amúgy én is mindig kislányt képzeltem el magamnak, de amikor pozitívat teszteltem, onnantól kezdve úgy éreztem, kisfiú. Így nekem a 12 hetes uh volt egy picit csalódás, de örültem, hogy egészségesnek látja a dokit. Aztán amikor a 16 hetesen közölte, hogy tuti fiú, megörültem, hogy mégis jól éreztem. :)

2016. febr. 7. 08:18
 24/27 anonim ***** válasza:
84%
Nevet pedig mi is csak a 37. héten találtunk. :D
2016. febr. 7. 08:20
 25/27 anonim ***** válasza:
50%
Gondoltam hogy itt is lesznek lepontozàsok,meg tàmadàsok. Emberek vagyunk mindenkinek van elkèpzelèse,vàgya,álma,ebben semmi rossz sincs. Persze az egèszsèg a legfontosabb de mindenki vàgyik egyik nemre jobban,főleg ha màr van egy ellenkező nemű gyermeke. Ettől nem rossz ember vagy hàlàltlan,amikor megszületik ùgyis örülni fog bàrmilyen nemű is. Nekem van egy fiam mindig is fiùt szerettem volna elsőnek, mikor az Uh-n a doki mondta ùgy nèz ki làny olyan volt mintha gyomron vágtak volna egyszerűen tudtam,hogy fiù,majd közölte mègis csak fiù ès meg is mutatta nagyon boldog voltam. Most màsodszorra az elejètől lànyt èrzek,egy egèszséges kislàny a vàgyam,a 12. Uhn a doki mondta 60% hogy fiù 40% hogy làny,de mivel nem làtja rendesen bármelyik lehet,ekkor kicsit csalòdtam,de mèg mivel bàrmi lehet bìzom a lànyban,viszont màr nem érint ùgy ha mègis fiù tùl vagyok a "sokkon". Termèszetesen fontos,hogy egèszsèges legyen de minden vágyam egy kislàny :-)
2016. febr. 7. 09:46
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Kezdetektől fogva azt mondtam, hogy mindegy milyen nemű lesz, csak egészséges legyen, és őszintén így is gondoltam, de egy kicsit azért lányos anyukának képzeltem magam mindig. Az elején úgy is éreztem, hogy lányom lesz. A 18. héten derült ki, hogy kisfiú. Picit meglepett, nem voltam csalódott, csak meglepődtem, hogy fiam lesz. Addig valahogy nem is gondoltam erre :D. Most tervezzük a kistesót. És most TÉNYLEG IGAZÁBÓL úgy gondolom, hogy teljesen mindegy a neme, ugyanis már van egy gyerekem, és tudom, hogy mindenestől szeretem, imádom őt, és teljesen mindegy, hogy kisfiú vagy kislány, nem azért szeretem mert ilyen vagy olyan ruhát lehet vagy nem lehet rá adni, nem is hiszem, hogy bárki komolyan gondolja, hogy ez számít amikor anya vagy. És hogy miért jó, hogy fiam van? Nem tudom ezt leírni neked. Nem az a jó, hogy fiam van, hanem az hogy gyerekem van, anya vagyok, minden együtt töltött pillanat jó, és akkor is jó lenne ha lány lenne, és így is jó, hogy fiú. Hidd el, nem ez számít. Az meg hogy nőies nő vagy én sem értem hogy jön ide, fia csak férfias nőknek lehet? :D ... Én is nőies nő vagyok, és így sem vagyok kevésbé nőies, hogy a traktorokat meg a markolókat bámulom a kisfiammal az út széléről. Engedd el ezt a kérdést, és örülj, hogy anya leszel, és egészséges a pici. Csak ezt tudom tanácsolni.
2016. febr. 7. 16:23
 27/27 anonim ***** válasza:
55%
Na a tipikus magyar rosszindulat pontotgat..
2016. febr. 7. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!