Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálatok mikor kezdődött a...

Nálatok mikor kezdődött a derékfájás, farokcsontfájás?

Figyelt kérdés
2016. febr. 4. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Még nem kezdődött el. Nem tudom, hogy a sport miatt erős-e ennyire a hátam vagy mondjuk a hastartó ennyire jó márka. Vagy csak alkati dolog. Mostanában a szeméremcsontom nyilal esténként kb 5 percet.

A hátam, derekam, farokcsontom nem fáj.

34hkm

2016. febr. 4. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:

9 hetes voltam de sokat feküdtem vérzés miatt. Amikor újra elkezdtem mozogni 12 hetes korom után elmúlt.

36 hetesen kezdett megint fájni de nem mindig, csak néha órákra.

2016. febr. 4. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
9 hetes koromban kezdődött, ès egészen kitartott a 18.hétig.
2016. febr. 4. 18:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindhárom terhességemnél az első jel volt a farkcsontfájdalom, még a pozitív teszt előtt. Egész terhesség alatt tartott.
2016. febr. 4. 19:35
 5/8 A kérdező kommentje:

Utolsó és nem volt semmi baj?

Reggel zeszteltem pozitívat de mér péntek óra fáj a derekam főleg a farok csontom. Hol jobban hol kevésbé..me emelgetnem kellett elég sokat a 19hónaposon és most estére elégé fájdalmas lett...

2016. febr. 4. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Gratuálok :)

Nem volt semmi baj. Néha kellemetlen volt. Háton feküdni egyáltalán nem tudtam, a terhesség vége felé főleg, ha véletlenül mégis hanyatt feküdtem, akkor úgy maradtam, mint egy hátára fordított bogár. Meg egyszer úgy beállt a derekam, hogy egy napig nem tudtam járni. De más bajom nem volt vele. Ha a Te derekad fáj az emelgetéstől, próbálj nem derékból emelni. Meg általában ha a nagyobb gyerek emelgetése problémát okoz, minél kevesebbet emelgesd, annak idején nekem a hasam görcsölt mikor a 15 hónaposomat emeltem terhesen. Lehet ágyon is pelenkázni, ülve is ölbe venni, és félóra alatt megtenni 10 métert.

2016. febr. 4. 20:54
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem szoktam nem egy ölben gyerek, de ma oltáson voltunk, meg túl érdekes boltban ahol túla alacsonyan voltak a dolgok. Délután pedig bedurrant a lába az oltásnál és sokat cipeltette magát, pedig mióta megy fel sem lehet könyörögni ölbe...

Remélem rendben lesz, vele 10 hét körül fájt de el is múlt és mivel nemm vittem végig a.terhességet nem jött vissza, most ez kicsit ijesztő :s

2016. febr. 4. 21:36
 8/8 Juliusz48 válasza:
Javaslom megpróbálni a sárga MOTTO reumatapaszt. Nekem ha nem tudok aludni a keresztcsontom fájdalma miatt, mindíg segített.
2016. febr. 9. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!