14 hetes terhesen nektek volt has-, hat-, derekfajas?
Magnézium! Magnesii citrici a legjobban felszívódó, min. napi 2x1 kellene, jó még a Magnerot, esetleg a Magnesolv. Csodálkozom, hogy nem mondta az orvos, nekem minden alkalommal a számba rágta, hogy bármi ilyen van, amit leírtál, emelni egy nagyot pár napig az adagon. Túladagolni nem lehet, max. hasmenést csinál, és kiürül, abból lehet tudni, hogy visszavehetsz az adagból.
Kellene szedni a 36. hétig, meg kálciumot is, ha nem viszel be eleget az evéssel. A femibionban ezek nincsenek benne.
Hátfájás(gerinc) nekem kifejezetten a 17-18. hét környékén jött elő, youtubeon írd be, hogy kismamajóga derékfájás, és van fenn egy nagyon jó 5 perces videó, annak a gyakorlatait csinálom, illetve közben a hastartó pánt is sokat segít, kb. panaszmentes vagyok azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!