Szerintem semennyire! Ha megnézel egy ilyen kérdést, akkor ott is láthatod, hogy megoszlanak a vélemények! Engem mindenki azzal zaklatott, hogy csúcsos a hasam, szóval tuti kisfiú. Hát nagyon nem :)
2016. febr. 4. 11:11
3/8 anonim válasza:
Az én pocakomra egy ismerősöm váltig állította, hogy kislány. 5 gyereke van, és totál meg volt győződve, hogy ő tapasztalatból megmondja. :) Én meg tutira tudtam, hogy kisfiú, az is lett. Ez olyan mint a lottó. Van esély rá, hogy bejön. :)
2016. febr. 4. 11:14
4/8 anonim válasza:
Az orvosok véleménye szerint a pocakod alakját és méretét az anyai genetika, a csípőd mérete és alakja, a magasságod, és a lepényed elhelyezkedése adja meg. Az én magzatom ezeken nem változtat a kukijával. Annál azért kisebb van neki:)
34hkm (mindenki mondja, hogy lány van a hasamban, pedig a kromoszómatérképén xy szerepel.:))
2016. febr. 4. 12:00
5/8 anonim válasza:
Talány lány. Megcáfolnám, hogy a genetika határozza meg, hogy csúcsos vagy tompa lesz a hasad. Egy ugyanazon embernek akkor nem lehetne lánnyal szétterülős hasa, míg fiúval hegyes. Az én ismeretségi körömben viszont 3 nő is van akinek különböző alakú volt a hasa lánnyal és fiúval. Megmondták nekem, hogy lányom lesz és igazuk lett... Szerintem az esetek többségében igaz, és ebben egy vörös diplomás patikus barátnőm is egyet ért! Ő azt mondta a lányok jobban bújnak az anyjukhoz. Neki is lányos hasa volt és lányt is szült, mindkét unokatesómnak lányos hasa volt, mindketten lányt szültek. Lehet csak én lakok ilyen helyen, ahol látni a pocak alakjából a baba nemét. :D
2016. febr. 4. 17:04
6/8 A kérdező kommentje:
Kisfiú
jövőhónapban is megmutatom majd a pocim, hát ha akkor már másien lesz.
2016. febr. 4. 19:14
7/8 anonim válasza:
Nekem fiús hasam van mindenki szerint, és kislányt várok :)
Már gondolkodunk azon a párommal, hogy még egyszer végigmegyünk a fiúneveken. Bár a magándoki uh-n mindig elmondja, hogy kislány :)
34h km
Én nem tudom megtippelni, hogy kislányt vársz, vagy kisfiút. Első pillantásra nem ugrott be semmi, utána meg már nincs értelme tippelni. De legyen az, amit szeretnél!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!