A pocak formájából hogyan lehet megtippelni a bébi nemét? Melyik fiú és melyik lány? Kinél mennyire jött ez be?
Az e,berek 90% azt mondja, hogy kisfiú..pedig 15.héttől 4D uh-n egyértelmű kislányt momdtak:-)
Mostmár a combom és fenekm hízása árulkodó jel lehet, elvileg a lányos kismamaik oda híznak:-)
A csúcsos poci : kisfiú
Gömbölyű: lányos...
31hkm
Azt mondják ha gömbölyű akkor kislány, ha csúcsosabb akkor kisfiú.
Nekem bejött mert gömbölyű hasam volt és lányom lett, de pl. a barátnőmnek teljesen csúcsos hasa volt és neki is lánya lett. Nem hiszek ezekben egyébként...
A pocak formája a testfelépítéstől és a méhlepény tapadásától függ. Amúgy a babona szerint fiú - csúcsos has, lány - kerek has. Nekem inkább csúcsos, és lányom lesz. Én személyesen egy embert sem ismerek, akinél bejött volna a babona.
31 hkm
Sehogy.:) Ugyanis ebben sincs semmi tudományos.
Azt mondják, akinek hegyes a hasa, fia lesz, akinek meg kerek, annak lánya. De láthattunk már nem egy ellenkező példát is.
Amúgy testalkattól függ, hogy kinek milyen formájú lesz a pocakja és nem attól, hogy milyen nemű baba van benne.:)
Nálam így alakult:
1.gömbölyű- lány
2.csúcsos- lány
3.gömbölyű- lány (a baba nemét az egyik néni meg is állapította,még a 20. hét környékén)
4.gömbölyű- fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!