Rátok hogy hat ez a front? Normális hogy alig kapok levegőt?
Nem tudok egyszerűen még főzni sem mert le kell üljek úgy fulladok. (ülve is) ha felállok még rosszabb :/
Nektek milyen tüneteitek vannak?
A picike sem olyan aktív
30 hkm
Ez nem a front miatt van, hogy fulladsz, alig kapsz levegőt. Ebben a terhességi korban ez már teljesen szokásos sajnos, és ha a baba majd lentebb megy és a hasad is, akkor lekerül rólad ez a nyomásérzés. De ez csak az utolsó hetekben lesz (én 34 hetesen is még érzem).
Az én magzatom a frontok alatt nagyon aktív, pedig mindenütt azt írják, hogy alszanak. Hát...az enyém szétrúgja a hólyagomat meg a bordáimat egész álló nap.:)
Egyébként az én tüneteim: 3 napig nyilallt a méhem meg a szeméremajkaim, ez most megszűnt, mert szerintem lemozogtam igazából. A mozgás nekem mindig segít, sétálgatás pl. És egyébként a szex is, ami az izmaimat ott lent (combtő, stb.) is mozgatja és lelkileg meg ugye nagyon sokat segít.:)
De egyébként teljesen jól vagyok (nincs derékfájás vagy ilyesmi).
Te, kérdező, hogy vagy a fulladáson kívül?
34hkm
Én is érzem, hogy front van. Ilyenkor nagyon keveset mocorog a picim.
Én émelyegtem, szédültem dèlelőtt. Kitartás!
Szintén 30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!