16:25-os vagyok es nem hinnem, hogy szemet modon fogalmaztam, csak eleg sok rosszat hallani az sztk rol, tovabba nekem is vannak meg Regi rossz tapasztalataim. Szoval igenis azt gondolom, hogy aki megteheti sokkal jobban jar, ha magandokihoz megy. Azt is irtam, hogy ott is meg kell nezni kihez, mivel attol meg mert van penze egy orvosnak maganrendelot nyitni nem biztos, hogy jo orvos... Azt is elismerem, hogy vannak az sztkban is jo orvosok, de szerintem azt a banasmodot nem kapja meg egy kismama az sztkban, mint egy magandokinal. Bem tudom ebben mi a szemetseg, mindenesetre ez a velemenyem a kerdezo, meg mindannyiunk velemenyet kerte ki...
2010. márc. 29. 17:32
12/19 anonim válasza:
én sem értem miért kell ennyire lehúzni az sztk-t.
2010. márc. 29. 17:46
13/19 anonim válasza:
Mindkét oldalon van poz, és neg. is.
Az én Sztk-s orvosom nagyon rendes lelkiismeretes orvos. Viszont a barátnőmet drága magánorvos kezelte félre, már műteni akarta, amikor elment a körzeti nőgyógyászához és rendbehozta műtét nélkül, tök ingyen.
Sajnos a magánorvosok közt is vannak kontárok. Az, hogy van elég pénze magánpraxist nyitni, nem jelenti azt, hgoy jó orvos.
2010. márc. 29. 18:17
14/19 anonim válasza:
utolsó teljesen igazad van!!!
2010. márc. 29. 18:19
15/19 anonim válasza:
Én magándokit választottam, bár rengetegbe került, de én úgy voltam vele, hogy egyrészt nem szerettem volna, ha állandóan más "turkál" bennem, másrészt amit írtál is, hogy azért egy magánrendelőben jó pénzért többet foglalkoznak a kismamával, mint az sztk-n.
2010. márc. 29. 23:29
16/19 anonim válasza:
utolsó vagyok. Még annyit hogy mi voltunk 4D-n is mert a sima uh-n volt egy kis parám, és igaz hogy 12 ezer volt a 4D uh, de az a doki 45 percen keresztül nézte a babámat, hogy minden rendben van-e, és mindent el is magyarázott alaposan.
2010. márc. 29. 23:32
17/19 anonim válasza:
Mi is voltunk 4d és 9000ft-ba került és 45 percig tartott az uh!Nem számít itt,hogy van-e vagy nincs fogadott dokid!Mármint az uh-nál!
2010. márc. 30. 08:37
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 30. 09:23
19/19 anonim válasza:
Szerintem nem kellenne általánosítani mert minden SZTK és minden orvos más.
Én SZTK-ba járok és általában időpontra megyek,mindig ugyanaz az orvos lát el és nincs zsúfoltság a váróba sem büdös,sem meleg.(rákospalota)
Szóval én nem tudnák rosszat mondani.
Az tényleg hülyeség hogy ha jót akarok a babámnak meg magamnak akkor magán,hisz attól még hogy nincs rá keretem én csak jót akarok a babámnak és magamnak is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!