Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SZTK-s terhesgondozás vagy magán?

SZTK-s terhesgondozás vagy magán?

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 14:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam csak a magán jöhetett szóba, mert megyehatáron lakunk és én a másik megyében lévő kórházba akarok szülni (nem oda tartozom - nem fogad a kórház terhesgondozáson) -így maradt a magán.

35h kismama

2010. márc. 29. 14:59
 2/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én fogadott orvosnál szültem, de mivel neki nincs magánrendelője így hozzá is jártam, meg az SZTK-ba is. Szerintem nincs vele semmi gond, az orvos rendes volt, én nem tudok rosszat mondani róla, szerintem teljesen megfelelő az sztk.

1,5 éves kislány anyukája

2010. márc. 29. 15:01
 3/19 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem van fogadott dokim,de az SZTK-ba járok,mert nincs még magánrendelése!:-)Semmi gondom vele!Szerintem ha normális az orvos,akkor jó az SZTK is!Ez attól függ,hogy milyen orvost fogsz ki!Lehet egy magán is bunkó és nem törődöm és lehet egy SZTK is lekiismeretes!:-)27 hetes kismama
2010. márc. 29. 15:04
 4/19 anonim ***** válasza:

én nálam csakis magán jöhet szóba a tapasztalatok alapján. sajna már 10hetesen megtanultam hogy inkább egy doki pénzért mint ingyen három aki mást mond!!!..és félrekezel!

úgyhogy nálam csak magán!!!!

2010. márc. 29. 15:14
 5/19 anonim ***** válasza:

SZTK-s dokihoz jártam/járok és semmi gond!!

39 hetes kismama

2010. márc. 29. 15:22
 6/19 A kérdező kommentje:
Igazából most jöttem az sztk-s gondozásról és 2 óra várakozás után 6 perc alatt letudott a doki és már ajtón kívül voltam. Első babám lesz és azt gondoltam azért valamivel többet mond vagy megkérdezi hogy vagyok ehelyett csak a kezembe nyomott egy csomó papírt és viszlát 2 hét múlva a vizsgálatok eredményével menjek.
2010. márc. 29. 15:24
 7/19 anonim ***** válasza:
15.14-es vagyok. egyébként SZTK-s dokik is változóak. volt hogy engem is a sürgősségin egy kedves doki vizsgált meg, de volt hogy félrekezelt az egyik és még ő volt felháborodva, mikor kiderült hogy másik doki leállíitotta a gyógyszert.....s milyen jól tette. azóta lehet már a babám nem is élne! úgyhogy nagy dolgokban marad a magánorvos!
2010. márc. 29. 15:32
 8/19 anonim ***** válasza:
58%
Ha a legjobbat akarod magadnak es a babanak, es meg tudod fizetni, akkor magan. De ez esetben is erdemes korulnezni es olyat valassz, akirol van infod, hogy tuti jo es megbizhato Orvos legyen.
2010. márc. 29. 16:21
 9/19 anonim ***** válasza:
32%
Kedves utolsónak üzenném nem attól függ hogy meg akarsz-e adni neki mindent, hogy fizeted- e a magándokit vagy ingyen jársz sztk-ba. elég szemét módon fogalmaztál
2010. márc. 29. 16:25
 10/19 anonim ***** válasza:
59%
SZTK 32 hetes UH: "ajajj ez a gyerek nagyfejű... jöjjön vissza 2 hét múlva" Hát köszi!Ennyivel lerendezni egy kismamát!! Elmentem magán dokihoz,fél órát beszélt mutogatott,méricskélt.Az SZTK-s több mm-rel elmérte,tehát kutyabaja a babának! :) Plusz,egy csomó vizsgálatot pótolnom kell,mivel az eddigi le se ...-t. :( 32hetesen nincs rákszűrés,hepa eredményem,stb.... szóval én megjártam az ingyenes orvosi ellátással,ami szerencsére időben kiderült. De persze ez nem jelenti azt,hogy mindenki így jár! Boldog babavárást!
2010. márc. 29. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!