Milyen gyogyszert szedhetek?
Sziasztok! Megfáztam, faj a torkom is egy kicsit. Es allandoan tusszentek! Lázam nincs .
Az orvosom azt mondta 2 hete,hogy (rákérdeztem mit szedhetek ha beteg leszek,) lehetőleg ne legyek beteg,ne fazzak fel.
Szoval semmit nem mondott mit lehet mit nem.
Torokfajasra strepsils esetleg? Nathara, neocitran?
A tusszentesre vissza terve, nem árt a babának? Van ,hogy mar bele nyilal a hasamba,olyan erős :(
Volt mar egy vetelesem,(nyilván nem azert mert megfáztam). Másfél eve próbálkozunk ,nagyon szeretnénk a kicsit!
Koszonom,ha irtok! Szep napot nektek!
10hkm
Ha nem vagy lázas akkor inkább ne szedjél semmit. A lázat szükséges lenne csillapítani (algopiryn vagy panadol), de a többi, tüsszentés, orrdugulás, torokfájás, étvágytalanság nem árt a babának. Ezért nem kell feleslegesen beszedni rá semmit. Sajna ki kell bírni. Pihenjél, sok meleg folyadék, tea vagy leves és c-vitamin elég.
Ne aggódj, barátnőm mindkét gyerekével náthás volt az elején, pihent, nem szedett be gyógyszert, elmúlt, mindkét gyerek szép és egészséges. A nátha nem ártalmas, csak a magas láz! A tüsszentés sem árt, csak neked kellemetlen.
Orrspray sterimar, megfázásra oscillococcinum golyócskák, lázra/fájdalom csillapításra kék panadol, köhögésre Stodal szirup.
Én 36 hetes kismama vagyok, a terhességem alatt 4x voltam megfázva eddig abbol nem voltam lázas egyszer sem, 2x szedtem oscillococcinum golyócskákat, ami enyhítette a megfázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!