18 hetes vagyok és egyre jobban fulladok allergiás asztmám van gyógyszert nem szedhetek, megterhel a biciklizés is mit tehetek?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam orvosnál gyógynövény azt mondta keressek gyógynövény teát mivel gyógyszer nincs.2012. aug. 31. 08:28
1/4 anonim válasza:
az allergiával én is nagyon megszenvedtem. nem mentem ki az utcára, ment egész nap a levegőtisztító, csukott ablak, kálcium tabletta és injekció.
2/4 anonim válasza:
Sóoldatos inhaláció? Nem tudom sajnos hogy terhesség alatt lehet e, de szerintem gyógyszer helyett jó megoldás. Néz utána! :)
3/4 anonim válasza:
Ez furcsa, mert én az allergiámmal voltam terhesen (is) dokinál, és ő azt mondta, hogy az asztmás kismamák kapnak szteroidot is, hiszen megfulladni nem lehet...
Na minden esetre a sós-vizes inhalátor gép nagyon jó, nekünk ilyen van:
De azt mondják ismerőseim, hogy létezik valamilyen orrmosó készülék, és hogy az is nagyon jó.
Aztán ami nekem még segített:
Nazalese Pollen Stop nevű termék.
Ezek mind ártalmatlanok a babára nézve.
Jobbulást!
4/4 anonim válasza:
Teljesen együtt érzek Veled. Én 17 hetes vagyok, és is allergiás asztmás vagyok. 2-3 órákat alszom naponta, és van mellette egy 16 hónapos fiam itthon. Szombaton úgy befulladtam, hogy a sürgősségin kötöttem ki. De semmit sem lehet szedni. Azt mondták, utazzak el tengerpartra:)Tengervizes orrspray,sóbarlang, kalcium injekció, sós inhalálás. Persze ezek semmit sem segítenek ilyen mértékű allergiánál, úgyhogy marad a szenvedés. Nekem az első terhességnél is ez volt, szóval, túl lehet élni, de tényleg nagyon nehéz. Kitartás! Gondolj arra, hogy nem vagy vele egyedül. És a babát kárpótol majd mindenért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!